Tekenen van de tijd - april 2005

Wonderbaarlijke ontsnapping van peuter

Een 20 maanden oud kind bleef op wonderbaarlijke wijze ongedeerd toen een Alfa Romeo in Mextborough (Yorkshire, GB) het trottoir opreed en de wandelwagen van het kind plette, nadat de bestuurder onwel was geworden terwijl zijn voet vast zat op het gaspedaal.
De peuter Molly Wright werd in de lucht geworpen, stuiterde op de motorkap en werd tot ontsteltenis van de toeschouwers onder de auto meegesleept. Ze kwam ingeklemd in een wielholte terecht, wat waarschijnlijk heeft voorkomen dat ze onder de wielen werd verpletterd. Haar moeder Vanessa liep een gebroken been, bekken en arm op. De vader van Molly, Steve Wright, zei: “Het woord ‘wonder’ mag misschien overdreven lijken, maar dat was het wel.” (Bron: The Times, GB)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de peuter door de Meester Jezus werd beschermd.)

Het wonder van de tsunami-waarschuwing

“Ik keek om mij heen en mijn huis was verdwenen” was de kop van een krantenbericht uit Sri Lanka. Sagara, een zandverkoper, staat ontgoocheld tussen de puinhopen van wat kortgeleden nog zijn huis was. Zijn dorp, van zo’n 50 gezinnen, dichtbij de vissersstad Chilaw en ongeveer 80 kilometer ten noorden van de hoofdstad Colombo, werd volledig verwoest door de tsunami in december 2004. “We renden weg, Ik draaide mij om en plotseling was mijn huis verdwenen,” vertelde hij.
Sagara en Sidney, ook een zandverkoper en dorpsgenoot, waren in de rivier aan het duiken om zand naar boven te brengen toen, volgens Sidney, “een oude vrouw met een baby in haar armen ons kwam waarschuwen dat het water steeds hoger rees. En toen kwam de eerste klap, een drie meter hoge golf.” Sagara vervolgt: “Daarna trok het water zich een halve kilometer terug. Je kon de zeebodem zien, het water was compleet verdwenen en kwam toen terug met een nog hogere golf, met nog meer kracht. God zond ons een waarschuwing, maar de vrouw en de baby werden verzwolgen door de zee. Misschien waren het geesten. Ik had haar nooit eerder gezien.” (Bron: NRC Handelsblad)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de “oude vrouw” de Meester Jezus was en de “baby” Maitreya.)

Locatie “eerste wonder” van Jezus ontdekt

Archeologen die tussen de wortels van eeuwenoude olijfbomen in Kanaän potscherven vonden, geloven dat zij wellicht de plek hebben ontdekt waar Jezus tijdens een huwelijksfeest water in wijn veranderde, zoals beschreven in het Evangelie van Johannes (hfst.2).
De kruiken, ontdekt tijdens een “bergingsopgraving” die plaatsvindt voordat er op een locatie gebouwd wordt, dateert uit de periode van de Romeinse bezetting toen Jezus door Galilea trok. De archeologe Yardena Alexander denkt bewijzen te hebben gevonden dat het tegenwoordige Arabische Kana gebouwd werd naast het oude Galilese dorp, tussen Nazareth en Capernaüm. “Alle aanwijzingen van de archeologische opgravingen bevestigen dat het huwelijk plaatsvond op de plek van (het huidige) Kana, de plek die wij hebben onderzocht,” zei ze. Ze denkt dat een joodse ritueel bad, dat is opgegraven bij het huis, nader bewijs voor haar bewering levert.
De vondst wordt in twijfel getrokken door Amerikaanse archeologen op een rivaliserende locatie enige kilometers noordwaarts, die ook scherven van stenen kruiken hebben gevonden daterend uit de tijd van Jezus. Volgens hen bewijzen deze dat zij het echte Bijbelse Kana hebben ontdekt.
Yardena Alexander blijft echter overtuigd: “We werken echt heel hard om iets van deze locatie te redden, omdat wat we hier hebben een dorp van Jezus is,” zei ze. “Hier verrichtte hij zijn eerste wonder.” (Bron: www.mnsnbc.com)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de locatie die door Yardena Alexander is ontdekt, de echte bijbelse locatie van Kana is. Jezus veranderde echter geen “water in wijn”, zoals tegenwoordig letterlijk wordt aangenomen, maar stelde de verborgen erediensten van de Esseense gemeenschap (waarvan Hij de Leider was) open voor de “gewone” mensen, die er tot dan toe van uitgesloten waren, en veranderde zo hun “gewone water” in de “wijn” van de priesters.)

Redding bij Florida Keys

Op 11 december 2004 ging de 80-jarige in Cuba geboren jurist Ignacio Siberio met zijn boot 20 kilometer buiten de Florida Keys vissen. Terwijl hij onder de wateroppervlakte zonder duikuitrusting op snapper en tandbaars aan het duiken was, werd zijn anker door harde winden losgetrokken en dreef zijn boot weg op de golven van de Golfstroom. Uitgeput van zijn pogingen om er achteraan te zwemmen, “kwam hij een kleine boei tegen” en klampte zich daar de hele nacht aan vast, terwijl grote roofdieren (haaien en barracuda’s) rakelings langs zijn zwemvliezen onder hem zwommen. Uiteindelijk liet hij de boei los en begon hij naar de kust te zwemmen, 20 kilometer verderop. Toen hij door redders werd gevonden, had hij 20 uur in het ijskoude water van de Atlantische oceaan gelegen en vijf uur lang gezwommen, maar hij kwam er met slechts een milde onderkoeling vanaf. Het nummer van de boei — 731 — kwam overeen met de verjaardag van de heer Siberio, 31 juli, wat hij een wonderbaarlijk toeval vond. (Bron: The Guardian, GB)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat hij door de Meester Jezus werd gered.)

Ondergrondse ufo-basis in de Himalaya

Kongka La, een lage pas in een bergkam van de Himalaya, bevindt zich in Ladakh in het betwiste grensgebied tussen India en China. Het is een van de minst toegankelijke gebieden ter wereld en China en India zijn overeengekomen niet in dat deel van het grensgebied te patrouilleren. De plaatselijke bevolking aan beide zijden van de grens meldt in het gebied ufo’s te hebben gezien die uit de grond kwamen. Volgens deze getuigen bevinden zich in dit gebied ondergrondse ufo-bases en zijn zowel de Indiase als de Chinese regeringen hiervan op de hoogte.
Kortgeleden zagen hindoe-pelgrims die vanuit de westelijke pas op weg waren naar de berg Kailash, vreemde lichten in de lucht. Plaatselijke gidsen in het Chinese territorium vertelden de pelgrims dat dit een normaal verschijnsel was in het gebied van Kongka-pas. Een verlicht driehoekig geluidloos vaartuig verscheen vanuit de grond en bewoog zich bijna verticaal omhoog. Enige pelgrims wilden de beschreven ufo-lokatie bezoeken. Hun werd van de Chinese kant de toegang geweigerd en toen zij het terrein van de Indiase zijde trachtten te benaderen, wees de Indiase grenspatrouille hen terug ondanks hun vergunning om tussen de twee landen te reizen. Volgens de pelgrims vertelde het bewakingspersoneel hun dat zij het bevel hadden gekregen niemand bij het terrein toe te laten, en dat het waar is dat vreemde objecten met helder flitsende lichten uit de grond komen.
Volgens de plaatselijke bevolking is de buitenaardse aanwezigheid algemeen bekend en diep onder de grond gevestigd. Zij denken dat de Indiase nog de Chinese regering dit feit openbaar wil maken. Toen zij dit onderwerp bij plaatselijke regeringsambtenaren te berde brachten, werd hun aangezegd om daarover hun mond te houden.
Onlangs hielden jonge kinderen uit het gebied in een plaatselijke school een tekenwedstrijd. Meer dan de helft van de tekeningen liet vreemde objecten zien in de lucht of die uit de bergen kwamen. (Bron: India Daily, India)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat dit authentieke waarnemingen zijn. Het gebied is een allang bestaande ondergrondse basis voor ufo’s van Mars.)