Ufo-waarnemingen over de hele wereld

Zoals Benjamin Creme’s  Meester aangeeft in Zijn artikel ‘De bundeling van de Krachten van Licht’ in dit nummer, is er nu een fase bereikt waarin de frequentie en intensiteit van bepaalde activiteiten worden opgevoerd. Zoals zo levendig in dat artikel wordt toegelicht, mogen we nu uitzien naar wijdverspreide waarnemingen van ruimtevaartuigen en andere tekenen van Maitreya’s naar buiten treden. Een aanzienlijk deel van ‘Tekenen van de tijd’ is daarom gewijd aan meldingen van dergelijke waarnemingen uit de hele wereld. Dit is ongetwijfeld nog maar het begin van een schitterende en inspirerende periode in Hiërarchische activiteit.

Londen (VK) — Zeker 30 mensen zagen op donderdag 2 februari 2007 omstreeks 17.30 uur een “eskader” oranje lichten in de lucht boven Archway, noord-Londen. Automobilisten stopten hun wagen om naar de mysterieuze lichten te kijken die in de lucht zweefden. Mensen schreeuwden en de politie ontving binnen enkele minuten verscheidene telefoontjes over de waarnemingen. Alix McAlister (34), een buurtbewoner en marktkoopman, haalde zijn zoon op van de crèche toen hij de lichten opmerkte. “Het was een groep van 10 tot 15 lichten die zich samen verplaatsten. In eerste instantie deden ze mij denken aan een eskadron vliegtuigen in formatie. Maar het was niet een werkelijke formatie en ze verplaatsten zich met dezelfde snelheid… Bommen en vliegtuigen schoot door mijn hoofd. Maar ik realiseerde mij zeer snel dat ze niet leken op enig vliegtuig dat ik ooit gezien had.” McAlister zei dat “het was alsof ze stopten en ze zweefden. Er was geen geluid. Ze leken te vervagen en ik zag er meer komen en toen stopten ze. Het duurde ongeveer 10 minuten.”
Ontwerper James Zagar, uit Crouch End, bekeek het spektakel van dezelfde weg. Hij beschreef de “bollen van licht in de lucht” als volgt: “Ze verplaatsten zich gezamenlijk. Ze stopten en kwamen weer naderbij en er moeten er zeker 12 van die dingen geweest zijn, die zich allemaal door de lucht verplaatsten.”
Tom Cull (27), een videobeeldmixer die in de buurt werkt, kwam naar buiten en zag een menigte mensen die naar de hemel staarden. “Er stonden op z’n minst 30 mensen te kijken,” zei hij. “Auto’s waren stil gaan staan. Het had iets griezeligs. Wat ik vreemd vond aan deze dingen, was de manier waarop ze zich voortbewogen. Het feit dat ze zo hoog vlogen, zou erop duiden dat ze heel groot waren.” Tom Cull vertelde dat hij de lichten opnieuw zag toen hij naar huis ging, naar Fortis Green, een paar kilometer verderop.
Het ministerie van Defensie zei dat het geen meldingen van een “veiligheidsincident” had ontvangen, terwijl het Meteorologisch Instituut elke aan het weer gerelateerde uitleg uitsloot. Minder dan 30 minuten later werden soortgelijke “vreemde oranje lichten” gezien in de stad Kings Lynn, (Norfolk), 160 kilometer verderop. (Bronnen: Islington Gazette, Hornsey and Crouch End Journal, VK)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de lichten ruimtevaartuigen waren van Mars.)

Hawaï, VS — Getuigen aan de zuidkust van het Hawaïaanse eiland Oahu berichtten dat ze op vrijdag 26 januari 2007 rond 18.20 uur ongeïdentificeerde lichten zagen aan de noordoostelijke hemel. Inwoner Peter Hollingworth vertelde dat hij twee lichten in de lucht zag cirkelen. Eén werd door een plaatselijk televisiestation op video vastgelegd. “Deze twee kleine vuurbollen met een straal achter zich”, zei Hollingworth, “leken op een soort vallende ster, maar het bleef doorgaan. Ze veranderden een paar keer van richting.”
De Amerikaanse Nationale Weerdienst zei dat op de tijd van de waarneming niets op de radar verscheen en het Amerikaanse Federale Luchtvaartbureau berichtte niets ongewoons. (Bron: KHON/WLTX-TV, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het waarnemingen betreft van een ruimtevaartuig van Mars.)

Westelijk Iran — Ooggetuigen in de stad Bouyer Ahmad in westelijk Iran meldden binnen twee dagen in januari 2007 twee waarnemingen van ufo’s. Op 15 januari 2007 meldden mensen een gloeiend voorwerp te hebben gezien “met een gele straal en een helder roodachtige kleur in het midden” dat vanaf ongeveer 19.00 uur langer dan een uur op geringe hoogte boven de stad zweefde. Twee dagen later werd een soortgelijk voorwerp in hetzelfde gebied, op dezelfde tijd, in de lucht gezien.
Ongeveer een week voor de waarnemingen van de ufo’s waren er berichten dat een ufo was neergestort in het Barez-gebergte in de centraal gelegen Iraanse provincie Kerman. De crash werd naar verluidt gadegeslagen door mensen in verscheidene steden en gebeurde op ongeveer 100 kilometer afstand van Kerman, de hoofdstad van de provincie. Ooggetuigen zeiden dat een stralende ufo, die in brand was en dikke rook uitstootte, op de grond verongelukte en een explosie veroorzaakte. De vice-gouverneur van de provincie Kerman zei dat het ongeluk niet van een vliegtuig of helikopter geweest kon zijn, daar geen van de vliegtuigen die op die dag door het gebied vlogen, vermist werd. Hij zei dat de politie en andere autoriteiten het ongeval onderzochten. (Bron: Fars News Agency, Iran; United Press International)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de waarnemingen een ruimtevaartuig van Mars betrof. Hij verklaart ook dat de crash opzettelijk was: de inzittenden hadden het voertuig verlaten, het toestel werd als oud beschouwd, het had zijn dienst gedaan en het was niet de moeite waard om te repareren. Men liet het verongelukken om de aandacht te vestigen op zijn aanwezigheid.)

Beeld van Jezus straalt vonken uit

Een beeld van Jezus in een Britse kunstgalerie heeft de plaatselijke bevolking verbijsterd doordat er vonken uit de ogen stralen.
Het staal-bronzen beeldhouwwerk Reiniging van de Tempel was in februari 2007 net tentoongesteld in een galerie in Liverpool, in het noordwesten van Engeland. De plaatselijke beeldhouwer Brian Burgess, zelfverklaard atheïst en maker van het werk, zei dat het verschijnsel het eerst werd opgemerkt toen “een vrouw die het beeld zag op haar knieën viel en begon te bidden. Zij zat 30 minuten lang aan de grond genageld en toen ze uit haar trance kwam, vertelde ze dat ze vonken uit de ogen van de Christus-figuur had zien komen.”
Het beeldhouwwerk, dat een vergramde Jezus laat zien die de woekeraars uit de tempel jaagt, heeft grote opgang gemaakt. “Nu heeft het nieuws zich verspreid”, zei Burgess, “en komen mensen in groten getale om te bidden en het beeld te vereren.”
Velen hebben gezien dat er vonken uit de ogen van Jezus, de centrale figuur, schoten. Sommigen, aldus de manager van de galerie June Lornie, “knielen neer en spreken alsof ze in trance zijn, overtuigd dat ze contact hebben met God”.
“Toen ik voor het eerst de kamer binnenging waar het beeld staat”, vertelde de 18-jarige studente Natasha Jones, “ raakte ik er onmiddellijk van in de ban en in trance. Ik ben niet erg religieus en ik was verbijsterd toen ik vonken uit de ogen van het beeld in mijn richting zag komen.” (Bron: Liverpool Echo, Liverpool Daily Post, VK)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit wonder door Maitreya wordt gemanifesteerd. Dit specifieke beeld werd gebruikt om de nadruk te leggen op de symboliek van Maitreya’s werk, om de mensheid van grof materialisme te leiden naar samen delen en rechtvaardigheid voor iedereen.)

Wonder-edelstenen in noot

Het wijdverspreide Zwitserse dagblad Blick publiceerde op 5 januari 2007 een buitengewoon verhaal — in een walnoot werden twee edelstenen gevonden. Het artikel beschrijft hoe de 65-jarige Alfred Hossmann, een gepensioneerde spoorwegambtenaar uit Trun (Grisons), op Oudejaarsavond met zijn vrouw en dochter in zijn woonkamer zat. Zijn dochter had een kerstzak met walnoten meegebracht die ze in een Spar-winkel in Lustenau (Oostenrijk), gekocht had. Toen Alfred er een walnoot uit nam en die met zijn zakmes opende, was hij buitengewoon verbaasd toen hij zag dat er geen noot in zat. In plaats daarvan zaten er twee edelstenen in, één groot en groen, de ander kleiner en helder. Hossmann zegt dat zijn “eerste gedachte was, dat iemand de noot had geopend, de stenen erin gelegd, en de stukken weer aan elkaar gelijmd had.” Maar er waren geen sporen van lijm te bekennen. Andrea dacht eerst dat haar vader een grap maakte, maar zij en haar moeder Theres vertelden de krant dat het geen grap was — ze hebben het echt gezien. De krant komt tot de conclusie dat de kleinere steen een bergkristal is en de grotere waarschijnlijk een aventurien. (Bron: Blick, Zwitserland)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit een wonder is dat werd gemanifesteerd door Maitreya.)

Wonder-edelstenen

Share International bericht elke maand over wonderen overal ter wereld. Tot de meest bijzondere wonderen horen een Libanees meisje dat dagelijks scherpe glasscherven huilde; een meisje dat kleine gekleurde draden huilde; en, recentelijk, een Indiaas meisje bij wie glasscherven uit haar voorhoofd komen, zonder blijvende schadelijke effecten. Nu produceert een jonge vrouw in Maleisië edelstenen van onder de nagel van haar grote teen.
De 23-jarige Siti Suhana Saadon uit Malacca (Maleisië) trekt brede belangstelling wanneer haar nagel ‘zich opent’ en een edelsteen, soms klein, helder en kleurloos, maar onlangs ook kleurig en groter, plotseling uit de onderkant tevoorschijn komt. De stenen verschijnen gewoonlijk in groepen van vijf, maar recentelijk zijn er ook twee grotere stenen, als knikkers, — één parelkleurig en één smaragdgroen — tevoorschijn gekomen.
Siti merkte haar gezwollen teen voor het eerst op in oktober 2006 en zocht medisch advies. Onderzoek toonde geen afwijkingen aan, maar al gauw daarna begonnen de eerste edelstenen van onder haar teennagel te verschijnen. Artsen zijn stomverbaasd, maar zij schijnt helemaal gezond te zijn, behoudens dit vreemde vermogen om edelstenen te produceren.
“Ik werk niet, omdat ik voor mijn invalide broer moet zorgen. Ook voel ik mij slap wanneer de stenen op het punt staan naar buiten te komen, “ zei Siti Suhana. “Soms komen ze er zelfs uit wanneer ik slaap.”
Sinds de media haar verhaal naar buiten brachten, heeft Siti aanbiedingen gekregen van mensen die de stenen willen kopen. Siti Suhana’s broer, Rahmat Saadon, zei dat de familie niet van plan was de kristalachtige objecten te verkopen omdat ze niet wisten wat ze waren. (Bron: Newspaper. asail1.com; New Straits Times, Malaysia Star, Maleisië)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat Maitreya de edelstenen manifesteert.)

Graancirkels in 2006 — een prachtige oogst

Benjamin Creme heeft al vele malen over het verschijnsel van graancirkels geschreven. Hier volgt zijn antwoord op een vraag die in Share International gepubliceerd werd.

Volgens mijn informatie worden de graancirkels gecreëerd door wat gewoonlijk ufo-activiteit genoemd wordt. De ufo’s zijn voornamelijk afkomstig van Mars en Venus, niet van buiten ons zonnestelsel. Alle planeten van dit stelsel zijn bewoond, hoewel je niemand zou zien als je naar Mars of Venus zou gaan — al het leven daar speelt zich af in hogere etherische materie. Het ufo-verschijnsel houdt direct verband met de wederverschijning van de Christus en het naar buiten treden van de Hiërarchie, en we zijn de inzittenden veel verschuldigd. Zij houden volledig toezicht op onze planeet en in energetisch opzicht is dat van enorm belang voor de wereld.
Wat de Ruimtemensen met name door middel van de graancirkels doen is dat zij tot op zekere hoogte het ‘netwerk’ van het magnetisch veld van de aarde herscheppen op het stoffelijk gebied. Elk van deze graancirkels is als het ware een chakra, een draaikolk van magnetische energie; en vanuit Engeland, waar ze voor het eerst verschenen, verspreiden ze zich over de wereld.
Het zijn alle ‘ideogrammen’ en als u bekend zou zijn met de ‘ideografie’ van het oude Atlantis, dan zou u sommige ervan herkennen. Ze zijn niet bedoeld om te worden begrepen naar hun betekenis, maar het gaat erom dat men herkent dát ze een betekenis hebben, en velen zullen die intuïtief kennen. Ze zijn een verwijzing naar de eeuwenoude relatie met de Ruimtebroeders. (Share International, juli/aug. 1991)