Tekenen van de tijd – april 2009

De ster die Maitreya’s verschijning aankondigt

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een nieuwsbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is. Ongeveer een week later zal Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender Zijn eerste interview geven.
Sinds begin januari 2009 worden er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en dagelijks komen er nieuwe bij.
Share International heeft ook vele meldingen ontvangen, waarvan Benjamin Creme’s Meester heeft verklaard dat het de planeet Venus betrof en niet ‘de ster’. Maar we ontvangen deze meldingen graag, ook al blijken ze onjuist te zijn. Het laat zien dat steeds meer mensen in de wereld op onze informatie reageren.
Op deze pagina vindt u een selectie uit de foto’s die we ontvingen en die door anderen op YouTube werden geplaatst, waarvan Benjamin Creme’s Meester bevestigd heeft dat het de Ster betrof.

Klik hier om meer te lezen over de ster.

Wonderbaarlijke verschijning in Irak

Imam Mahdi at Karbala“Onverwachte verschijning van Imam Mahdi” luidt de titel van een video die op YouTube werd geplaatst. Een wonderbaarlijke figuur van stralend fonkelend wit licht verscheen op een video die op de avond van Ashura, 6 januari 2008, in Karbala (Irak) werd opgenomen. Deze ceremonie van de Shi’itische moslims herdenkt het martelaarschap van de kleinzoon van de profeet Hussein, wiens graftombe zich in Karbala bevindt.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de lichtfiguur Maitreya (de Imam Mahdi voor de moslims) is en dat Zijn dansende bewegingen met een zwaard ons herinneren aan Zijn komst met het Zwaard des Onderscheids.) 

Sneeuwpatroon
Sneeuwpatroon

Dit complexe patroon verscheen op 15 december 2008 in de sneeuw bij de Kornhausbrug in Bern (Zwitserland). Het werd gemanifesteerd door de Ruimtebroeders en is gelijk aan de graanpatronen die in het VK en over de hele wereld te zien zijn. (Foto ingezonden door Francine Wild.)