Tekenen van de tijd – december 2009

Koran-verzen verschijnen op babyhuid

KoranverzenToen er golvende lijnen verschenen op de huid van een jongetje in de centraal-Aziatische republiek Dagestan aan de Kaspische Zee, deden de doktoren het aanvankelijk af als moedervlekken, daarna als irritatie en postnatale littekens. Maar toen de familie van de negen maanden oude Ali Yakubov hem naar een plaatselijke imam bracht, werd vastgesteld dat de lijnen die op zijn benen waren verschenen, het woord ‘Allah’ in Arabisch schrift vormden.
Sindsdien zijn er twee maal per week verschillende verzen uit de Koran op Ali’s rug, armen, benen en buik verschenen, waarbij de oude tekens verdwijnen voordat de nieuwe woorden verschijnen.
Ali’s moeder Madina Yakubov vertelt dat wanneer de teksten verschijnen, de jongen koorts heeft en niet slaapt. Doktoren zijn verbaasd en zeggen dat zij de mysterieuze conditie van Ali niet kunnen verklaren, maar zij weten zeker dat de markeringen niet worden veroorzaakt doordat iemand op de huid van het jongetje schrijft.
Mevrouw Yakubov vertelde dat zij en haar man niet godsdienstig waren, maar sinds de huid van hun zoon de heilige teksten begon te vertonen, zijn zij diepgelovig geworden en serieus gaan bidden. (Bronnen: www.wunderkabinett.co.uk; YouTube: hikmatt2359)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit een wonder is dat gemanifesteerd is door de Meester Jezus.)

Kruis van lichtKruis van licht

Al ongeveer drie jaar lang ziet Erika Amiet, uit Bolligen nabij Bern (Zwitserland), door haar badkamerraam een mooi kruis van licht. Straatlantaarns leveren twee reusachtige kruisen van licht op en elke verlichting die in het naburige huis aangaat, voegt er een patroon aan toe. Dus verandert het verschijnsel voortdurend. Het is werkelijk een fantastisch schouwspel.
Toen ik verder op 25 oktober 2009 naar huis wandelde, zag ik op een raam een ander fraai patroon en vraag me af of dit verschijnsel nu vaker voorkomt of had ik gewoon geluk dat ik het zag?
Francine Wild, Bern (Zwitserland).
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat deze kruisen van licht steeds meer verschijnen, overal ter wereld. Het kruis in het badkamerraam van Erica Amiet en het kruis dat u op 25 oktober zag, werden gemagnetiseerd door de Meester Jezus.)

Tieners huilen tranen van bloed

Twee tieners, ieder in een ander deel van de wereld, huilen tranen van bloed.
In de VS bericht CNN dat er verscheidene malen per dag bloed stroomt uit de ogen van Calvino Inman, een 15-jarige jongen uit Rockwood (Tennessee, VS). Niemand weet wat de oorzaak ervan is. “Soms kan ik voelen dat het er aankomt, zoals bij een normale traan,” legt Calvino uit. Ik voel mijn ogen tranen. Soms brandt het als het er uitkomt.”
Doktoren hebben de jongen aan uitgebreide tests onderworpen, waaronder MRI, CT en ultrasonische scans, maar hebben geen idee wat de ongewone bloeding veroorzaakt, die tussen een paar minuten tot een uur duurt en ten minste drie keren per dag plaatsvindt. Het op “stigmata lijkende medische mysterie”, zoals het door de pers is genoemd, heeft veel aandacht van de media getrokken.
Intussen is Rashida Khatoon in de Indiase stad Patna een ‘levend bedevaartsoord’ geworden, sinds eerder dit jaar verscheidene keren per dag bloed uit haar oog begon te druppelen. Terwijl lokale doktoren perplex staan en geen uitleg kunnen geven, hebben hindoe heilige mannen Rashida tot “levend wonder” verklaard. Het resultaat is dat gelovigen toestromen om met ontzag toe te kijken hoe tranen van bloed uit de ogen van het meisje stromen. “Ik voel geen enkele pijn wanneer het gebeurt, maar het geeft wel schrik om bloed in plaats van traanvocht te zien,” zei Rashida over haar uiterst ongewone conditie. (Bronnen: CNN.com, De Telegraaf, Daily Mail, VK, weirdasianews.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze twee berichten authentieke wonderen zijn. Rashida Khatoons ‘stigmata-wonder’ werd door Maitreya gemanifesteerd; Calvino Inmans stigmata-wonder’ is van de Meester Jezus.)

Beeltenis van Maria in Samoa

In de Samoaanse hoofdstad Apia is een op Maria gelijkende afbeelding verschenen op de muur van een gebouw dat eigendom is van de Christelijke Gemeentekerk van Samoa. Honderden mensen zijn op het gebouw afgekomen om de afbeelding, die voor het eerst op 14 september 2009 verscheen, te zien.
De vele verhalen van de mensen die de verschijning hebben gezien, leveren verschillende gezichtspunten op. De preses van de kerk zegt dat het een boodschap is voor alle christenen. Sommige mensen die de afbeelding zagen, geloven dat het betekent dat het tijd wordt om wakker te worden en een verandering teweeg te brengen, terwijl anderen menen dat het betekent dat Christus spoedig komt en dat het een zegening voor Samoa is. (Bron: Samoan Observer, Samoa)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een wonder is, gemanifesteerd door de Meester Die de Madonna was, om de pijn te verzachten van het lijden die het gevolg is van de tsunami.)

Huilend beeld in Ierland

In een afgelegen grot in het graafschap Donegal (Ierland) heeft op 29 september 2009 om 20.00 uur een beeld van Maria bewogen en tranen geweend, en verschenen en verdwenen er kruisen aan de avondhemel. De kapel van Kerrytown bevindt zich in een rotsachtige streek nabij de stad Dungloe en wordt sinds een verschijning 70 jaar geleden door pelgrims bezocht.
Joe Coleman, een genezer die beweert dat Maria al vele jaren aan hem verschijnt, zei dat Maria op 29 september om 20.00 uur bij het altaar zou verschijnen. Een groep van 14 mensen was bij elkaar gekomen om de gebeurtenis bij te wonen. “We betraden de schuilgelegenheid die uitziet op de rots en een paar minuten voor acht stelde iemand voor om de rozenkrans te bidden. We waren nog maar net bezig, toen iemand uitriep: ‘Kijk omhoog.’ Links van het kruis verscheen een ander kruis in de lucht en zodra dat was verdwenen, verscheen er nog één. Het duurde ongeveer 10 minuten,” aldus Coleman. Toen begon het witte beeld met het rode hart van kleur en vorm te veranderen. “Ze leek een menselijk gelaat te hebben en haar hoofd draaide en ze keek naar de aanwezigen. Ze keek omlaag, naar de kinderen die voorin stonden,” zei hij. Een vrouw zei: “De tranen stroomden uit haar ogen,” en ze ging naar het beeld om de tranen te drogen. “Het was een vreemde avond. Het was absoluut verbazingwekkend. Ik ben nog steeds in een emotionele euforie,” aldus een andere ooggetuige. (Bron: Irish Independent, Ierland)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek wonder was, opnieuw een teken van Maitreya’s verschijning, gemanifesteerd door de Meester Die de Madonna was.)

Braziliaans militair document bevestigt “concrete” UFO’s

Brazilië heeft geheime regeringsdocumenten vrijgegeven inzake ufo-waarnemingen in de jaren ’80. Eerder maakte de regering al documenten openbaar over waarnemingen uit de voorgaande dertig jaar. Tot dusver zijn meer dan 4000 pagina’s documenten en 300 foto’s vrijgegeven.
Tot de documenten die onlangs zijn vrijgegeven behoren meerdere berichten over ufo’s die op 19 mei 1986 werden gezien. Op die datum werden boven verscheidene deelstaten in het zuidoosten van Brazilië 21 bolvormige voorwerpen, volgens militaire bronnen naar schatting 100 meter in doorsnede, waargenomen en opgespoord door grondradar, en gezien door burgerpiloten. De ufo’s hinderden het vliegverkeer boven belangrijke Braziliaanse luchthavens en verscheidene militaire straalvliegtuigen werden de lucht in gestuurd om de ufo’s te achtervolgen.
Onder de vrijgegeven documenten was ook een ‘rapport over een voorval’ gedateerd 2 juni 1986, een paar dagen na de ufo-waarnemingen van 19 mei. Het rapport is ondertekend door de waarnemend commandant van de Braziliaanse luchtmacht in die tijd.
Het rapport eindigt met verwijzing naar de ufo’s van 19 mei: “Als conclusie van de waargenomen onveranderlijke feiten in bijna alle presentaties, is het de mening van dit gezag dat het verschijnsel concreet is en intelligentie vertoont door zijn vermogen om waarnemers te volgen en op afstand te houden, evenals om in formatie te vliegen, terwijl het niet per se bemande ruimtevaartuigen zijn.”
De aanwezigheid van ufo’s in Brazilië werd ook door de toenmalig minister van de Braziliaanse luchtmacht, Socrates da Costa Monteiro, bevestigd in een recent interview met het blad Brazilian UFO Magazine. Monteiro vertelde dat ufo’s, of “elektronische afwijkingen”, geregeld op militaire radar werden ontdekt en dat al dergelijke gevallen werden geregistreerd. Monteiro was tijdens de waarnemingen van 19 mei 1986 hoofd van het  regionale zuidoostelijke luchtcommando. Hij vertelde dat de snelheid van de ufo’s die nacht verbijsterend was en dat de straaljagers die ter achtervolging werden ingezet alleen maar enkele momenten in de buurt konden komen, omdat de ruimtevaartuigen met extreem hoge snelheid ontkwamen. “Er was geen mogelijkheid dat we dichterbij konden komen, dus gaven wij het onderzoek dat die nacht vele uren duurde op.” (Bron: unknowncountry.com, Brazilian UFO Magazine)

UFO-waarnemingen

Slowakije — Een landelijk uitgezonden nieuwsprogramma op tv berichtte op 28 april 2009 over een waarneming van 19 ufo’s aan de hemel, waarover vele mensen de politie hadden gebeld. Een politiebeambte die de ufo’s op video had vastgelegd, zei dat de voorwerpen “vergeleken met sterren groter waren”. Het tv-verslag stelde dat de “voorwerpen van formatie veranderden en snel verdwenen”. Een video van het tv-verslag, inclusief de film van de ufo’s zelf, is op de website YouTube gezet. (Bron: YouTube.com)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat dit een authentieke waarneming van een ruimteschip van Mars was.)
Saoedi-Arabië — Talloze mensen in Saoedi-Arabië zagen op 7 januari 2009 een ufo. Na de avondgebeden werd in de lucht een hard geluid gehoord, gevolgd door de waarneming van een groot helder licht dat vanuit het westen boven het gebied Al-Quasim ten oosten van Riad kwam. Ooggetuigen vertelden dat het voorwerp blauwgroen van kleur was en groene lichtbundels afvuurde. Plaatselijke bewoners zeiden dat ze een explosie hoorden en een grote beving voelden, alsof het voorwerp was neergestort. De Saoedische politie ontving duizenden telefoontjes over het incident. De ufo werd naar verluidt tot in Koeweit gezien. (Bron: www. allnewsweb.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit een waarneming van een ruimtevaartuig van Mars was. De ufo stortte niet neer en was geruisloos.)