Bundeling van de Krachten van Licht – juni 2009

“Overal ter wereld zullen mensen verbaasd zijn door de berichten [over ufo’s]. Die zullen ook gaan over waarnemingen, in ongekende aantallen, van ruimtevaartuigen van onze naburige planeten, voornamelijk van Mars en Venus. Deze verhoogde activiteit boven uitgestrekte gebieden van de Aarde zal alles te boven gaan wat ooit gezien is.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘De bundeling van de Krachten van Licht’, Share International, maart 2007)

China: Shenzhen — Kranten in de stad Shenzhen in de provincie Guangdong ontvingen talrijke telefoontjes van inwoners die op de avond van 23 februari 2009 ufo’s gezien hadden. Een van de ufo’s zond een blauwachtig paars licht uit, voor hij snel zuidwaarts wegvloog. Eén ooggetuige, mevrouw Zhou, zag vanaf haar balkon drie ufo’s. Twee van de drie voorwerpen trokken snel weg, terwijl één nog even bleef alvorens te vertrekken. “De laatste zond heel vreemd violet licht uit dat heel helder was,” zei ze. Een andere ooggetuige, de heer Yip, zag de ufo’s ook en merkte op dat ten minste één ervan ook aan de onderkant een blauwe vlam uitzond. (Bron: allnewsweb.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een ruimtevaartuig van Mars was.)

China: Liu Pan Shui-Stad — In januari 2009 werd in Lui Pan Shui-Stad, in de provincie Guizhou, een ufo gefilmd door een groep brandweerlieden. Wang Jia Wei zag een ongewone helder flitsende ster die zich in zuidoostelijke richting verplaatste. Door zijn videocamera zag hij dat het voorwerp eigenlijk twee roterende vaartuigen waren in de vorm van ronddraaiende uiteinden, of twee roterende helften van één vaartuig. Uit de ufo flitste een verscheidenheid aan kleuren: paars, rood, blauw, oranje, wit en goud. Naar verluidt, kreeg het voorval in China wijd en zijd aandacht van de media. (Bron: allnewsweb.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een ruimtevaartuig van Mars was.)

Griekenland: De Griekse krant Espresso berichtte over de waarneming van een ufo op het Peleponesische schiereiland bij de Isthmus van Korinthe op 3 februari 2009. Vele mensen belden de plaatselijke politie om te melden dat zij de ufo gezien hadden. Eén ooggetuige, Patapios Palaiologou, bracht zijn dochter met de auto naar school. “Het was zonnig en de hemel was volkomen wolkenloos. Plotseling zag ik een enorm voorwerp boven de helling van de kleine heuvel tegenover het dorp waar we wonen. Het leek op een hoogte van ongeveer 400 m te staan en was geweldig, ongeveer 300 m in diameter. Het leek op de planeet Saturnus met een rode ring eromheen en was metaalzilver van kleur,” zo zei hij.
Volgens Palaiologou bleef de ufo ongeveer 10 seconden hangen en toen begon de ring in heel snel tempo te vibreren. Het voorwerp begon heel sterk te trillen en een paar seconden later zag hij een intense gloed aan de rechterkant. “Toen verdween het!” aldus Palaiologou. Anderen zagen de ufo diezelfde dag op dezelfde plaats en enkele waarnemingen vonden ook een week daarvoor plaats. (Bron: www.allnewsweb. com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een ruimtevaartuig van Mars was.)

Rusland: In west-Rusland zagen tientallen mensen in januari 2009 in de buurt van Belgorod, bij de grens met Oekraïne, een cirkelvormige ufo, die van kleur veranderde van glanzend wit naar elektrisch blauw. De ufo zond zo nu en dan een witte laserstraal uit in de richting van de grond. Vele inwoners zeiden dat ze last hadden van storing bij de ontvangst van het televisiesignaal. Het echtpaar Skripov uit Gorodishka zag hoe de straal uit de ufo de weg voor hun auto raakte. “We zijn bekend met schijnwerpers, maar dat was dit niet,” aldus de heer Skripov. Volgens ooggetuigen steeg het object uiteindelijk snel door de wolken omhoog en verdween. Het voorval werd uitgebreid gemeld in de Russische nieuwsmedia. (Bron: allnewsweg.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een ruimtevaartuig van Mars was.)