De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - juni 2009

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is, als aankondiging van het ophanden zijnde eerste interview met Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat het allemaal authentieke waarnemingen van de ‘ster’ zijn.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

Klik hier voor een nieuwe video (Engelstalig) over de 'ster' op YouTube.


RCN Colombia News, Colombia

RCN ColombiaDe televisienieuwszender RCN Colombia meldde een voorval dat op 15 april 2009 plaatsvond in Pereira, de hoofdstad van de deelstaat Risarald. Met de aankondiging “journalist in Pereira filmt een ufo, het ruimteschip vloog over verschillende gebouwen” werd verteld hoe tv-journalist Liliana López om 21.20 uur van haar balkon op de 8ste verdieping een reusachtig helder licht in de lucht zag. Ze legde het diamantvormige voorwerp met haar videocamera vast en meldde dat het een veelkleurig licht uitstraalde. Het zeilde enkele minuten lang door de lucht en verdween toen op mysterieuze wijze. Ufo-deskundigen onderzoeken de uitzonderlijke filmopname.
López herinnert zich: “Ik zag een heel groot schitterend licht aan de hemel, beslist niet normaal. Het was gemakkelijk te zien dat het geen ster of vliegtuig was en daar ik het geluk heb over een videocamera met een goede resolutie te beschikken probeerde ik enkele opnamen van dichtbij te maken. Je kunt heel duidelijk zien wat voor vreemd voorwerp het is. Er is één moment, toen het al bezig was zich te verplaatsen, dat het in rondjes begon te draaien, voordat het tenslotte wegvloog – het is volkomen duidelijk dat het een [ruimte]vaartuig was.” (Bronnen: RCN Colombia; YouTube)

Sky TV, Verenigd Koninkrijk

Sky TVOp 22 maart 2009 interviewde het nieuwsprogramm van Sky TV de 13-jarige Harriët Rogers, die iets filmde waarvan zij dacht het een ufo was en dat boven Shrewsberry (Engeland) zweefde.
Op 21 februari 2009 , na een telefoontje van haar grootmoeder over een helder licht aan de hemel, gingen Harriët en haar vader naar boven om te kijken en zagen een stralende lichtbol pulseren en van kleur veranderen. Harriët legt uit: “Voor het blote oog leek het gewoon op een helder licht, maar op de videocamera konden we het zien pulseren en dan plotseling van kleur veranderen. Ze besloten naar buiten te gaan en het licht te volgen om te proberen wat dichterbij te komen en zagen toen dat het achter de horizon ging dalen. Ze voegt eraan toe: “Dit is toen je met eigen ogen kon zien dat het pulseerde en van kleur veranderde. We stopten op een parkeerplaats en plaatsten de camcorder op een hekpaal waar we de beste opnamen maakten. We konden zien hoe het veel helderder werd dan daarvoor.”
Op de vraag van de Sky-verslaggever of ze dacht dat het een ufo was, zei Harriët: “Ja, het is teruggekomen, het is absoluut teruggekomen, letterlijk iedere nacht dat de sterren zichtbaar zijn.”
Er zijn onlangs veel meldingen geweest van onverklaarde lichten in de lucht boven Shropshire. De krant The Shropshire Star berichtte: “Ufo-deskundigen hebben de laatste twee maanden [februari en maart 2009] tot wel 30 waarnemingen van mysterieuze lichtobjecten geregistreerd, waarvan ten minste acht in de laatste twee weken.” (Bronnen: Sky News; The Shropshire Star, VK)

The Sun, Verenigd Koninkrijk

SunOp 16 februari 2009 nam de krant The Sun een bericht van Scott Sheppard op over een helder licht of “vaartuig” dat boven Colchester, Essex, werd gezien. Een video van zijn waarneming werd op de website van de krant geplaatst. Sheppard was met een vriend naar de bioscoop geweest voor hij het verblindende licht in de lucht vastlegde. Hij zei: “Terwijl ik op het punt stond in de auto te stappen om naar huis te gaan, trok een goudkleurige lichtbol, niet meer dan 30 meter boven mij, mijn aandacht. Ik vroeg mijn maat om ook te kijken, maar hij negeerde mij en zei dat het waarschijnlijk gewoon een vliegtuig was. Ik vroeg hem om toch maar even te verifiëren en net terwijl hij dat deed, begon het zich boven ons te bewegen. Het was heel helder oranje en verplaatste zich heel rustig; het had geen flitslicht, zodat ik me afvroeg of het een vliegtuig was. Zo snel als ik kon, pakte ik mijn mobiele telefoon om het te filmen, maar tegen de tijd dat ik die schietklaar had, was het voorwerp al behoorlijk ver weg.” (Bron: The Sun, VK)

Chester Chronicle, VK

“Oranjekleurige ufo aan de hemel boven Chester” kopte de Chester Chronicle op 30 april 2009. Marty Wilbur stond op 26 april 2009 om 21.02 uur op zijn balkon te bellen met zijn mobiele telefoon, toen hij vóór zich een “pulserend oranje licht” zag opstijgen. Hij filmde de mysterieuze oranje gloed terwijl die zich in noordelijke richting verplaatste en verdween.
“Ik zag deze oranjekleurige bol in een hoek van 90 graden recht omhoog gaan. Toen bleef hij bewegingloos een paar seconden lang staan. Tot mijn verbazing begon hij zich zijwaarts te verplaatsen. Ik zag meteen dat het niet iets normaals was, iets wat ik weleens eerder had gezien. Er was totaal geen geluid. Alles wat je op de video kunt horen is het geluid van tjilpende vogels.” (Bron: chesterchronicle.co.uk )

Gazeta Alerta, Brazilië

AlertaOp 8 februari 2009, tijdens het live televisieprogramma Gazeta Alerta in Rio Branco-Stad (Brazilië), ontdekte de filmploeg een voorwerp in de lucht dat van kleur veranderde, van wit naar rood naar blauw. De uitzending ging door, terwijl zij het voorwerp ruim twee uur lang filmden, met meer dan 25 aanwezigen als ooggetuigen. Het voorwerp verplaatste zich van oost naar zuid en daarna van zuid naar west. (Bron: YouTube)

Millyet Kemer News, Turkije

KemerOp 25 april 2009 zag een groep veiligheidsbeambten om 03.30 uur buiten een hotel in de Turkse kuststad Kemer een ongewoon voorwerp boven zee zweven en fotografeerden het. Bewaker Erman Bulut stond voor het hotel toen hij het zeshoekige voorwerp boven zee onmogelijke manoeuvres zag uitvoeren en van vorm en kleur zag veranderen. Hij herinnert zich: “Eerst kon ik niet begrijpen wat ik zag. Ik zag een groot voorwerp uit zee opstijgen. Het was beslist geen vliegtuig of ballon. Het liet een spoor achter en het glansde. Mijn handen trilden van opwinding. Terwijl het naar de zee daalde, rende ik naar het strand, maar toen begon het snel te stijgen om tenslotte in de sterren op te gaan. Het was zeshoekig, oranje en lichtgevend. Wat mij betreft was het beslist een ufo. Je krijgt niet vaak de kans om zulke dingen te zien en ik prijs mij gelukkig dat ik dit heb mogen zien. Wanneer je de omvang van het heelal en het aantal sterren in aanmerking neemt, moeten ufo’s en buitenaardse wezens een vaststaand feit zijn.”
Collega’s van Erman, Mehemet Aydin en Sezgin Cesur, zagen het voorwerp ook en beschreven het: “Het was zeshoekig, maar soms veranderde zijn vorm. Het daalde en steeg toen op om in de lucht te verdwijnen. “Ik kon de hele nacht niet slapen van opwinding” besloot Cesur. (Bron: Milliyet Kemer News, Turkije.

All News Web

Volgens All News Web zijn de eerste paar maanden van 2009 boven steden over de hele wereld formaties van ufo’s gezien.
In China, zo bericht de website, werd op 18 februari 2009 te Kashgar, in het autonome Uighur-gebied Xinjiang, langs de eeuwenoude Zijderoute een ufo gefilmd door een toerist uit Beijing. “Mijn vader en ik wandelden door een park bij het gebouwencomplex van Wetenschap en Technologie toen ik een schitterend en helder voorwerp in de lucht opmerkte dat te dichtbij en te helder leek om een ster te zijn,” zei Lee Kwan Hing. “Ik filmde het met mijn Panasonic HD Camcorder, die een hoge resolutie heeft. Toen ik op het voorwerp inzoomde, zag ik dat het de vorm van een jojo had en kon ik op het voorwerp geometrische patronen onderscheiden. Is het een ufo, een satelliet of een ster?” vraagt hij zich af. “Misschien kan een lezer van de All News Web Hing helpen om dit mysterie op te lossen,” stelt Michael Cohen van All News Web voor. (Bron: allnewsweb.com)

Teken van de ‘ster’

Crop star

© Foto: Steve Alexander

Op 23 april 2009 verscheen er in een veld bij Rutlands Farm, nabij Avebury (Wiltshire, Engeland) een grote graanformatie. Het prachtige symmetrische patroon lijkt op een ster – een cirkel in het midden die wordt omgeven door16 stralen van verschillende lengtes – en verscheen in een veld met geel bloeiend koolzaad. De formatie is 91 meter op het langste eind en heeft een centrale cirkel met een diameter van 20 meter.
Koolzaad, met zijn dikke broze stelen en overvloedige stuifmeel, is een van de moeilijkste gewassen om in te lopen. Volgens Charles Mallett van het Silent Circle Information Centre is deze nieuwe formatie toch een van de “ingewikkeldste en geometrisch meest verfijnde koolzaadformaties die zich in de Britse graancirkelgeschiedenis hebben voorgedaan. … Nu al hebben we in 2009 werkelijk enorme grote formaties gevonden. Dit is werkelijk nooit eerder gebeurd; dit kent zijn weerga niet.”
Steve en Karen Alexander fotograferen en onderzoeken de graanpatronen al meer dan 15 jaar en geven al 10 jaar elk jaar een Jaarboek uit waarin de beste formaties van dat jaar zijn opgenomen. Op 20 mei 2009 vroeg Share International aan Steve Alexander of de complexe patronen die nu al in de velden van het Engelse Wiltshire verschijnen, ongewoon zijn voor deze tijd van het jaar.
Steve Alexander: “Elk jaar zien we tussen april en eind mei doorgaans maar een paar graancirkels in het koolzaadgewas. Sommige jaren verschijnt er helemaal niets. In 2009 hebben we het ongelooflijke aantal van elf formaties gehad. De afmeting en de kwaliteit van de koolzaadformaties zijn dit jaar indrukwekkend. De formatie die in Clatford in Wiltshire verscheen, had een afmeting van 213 meter in de lengte! Sommige onderzoekers verwachten een uitzonderlijke zomer, aangezien de graancirkels in dit vroege deel van het seizoen de verwachtingen al hebben overtroffen.” (Bronnen: temporarytemples.org.uk; earthfiles.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de formatie gecreëerd werd door de Ruimtebroeders en een teken is van de aanwezigheid van de ‘ster’.)