Vragen en antwoorden – juni 2009


V. Wat inspireerde u om naar zoveel landen te reizen en campagne te voeren voor een betere wereld?
A. Dat wat mij het meest inspireerde was het contact met mijn Meester, Die in de Himalaya verblijft. Hij had mij veel informatie gegeven en mij gezegd om het aan de wereld te vertellen. Hij zei: “Wees bereid om overal heen te reizen, want de uitnodigingen zullen spoedig binnenstromen” en zo gebeurde het ook. Ik ging gewoon daarheen waar ik uitgenodigd werd. Ik raakte toegewijd aan dienstbaarheid en ging graag naar de plekken waar die mij bracht.

V. Maitreya heeft gezegd: “Zonder zelfvertrouwen kun je niets doen.” Wat zijn dan kleine stappen waarin iemand zijn of haar zelfvertrouwen kan vergroten, als die laag is?
A. Vervulling, in welke vorm of richting dan ook, vergroot het zelfvertrouwen. Daarom moet alle inspanning erop gericht zijn om een of ander doel te bereiken – groot of klein; en dan, door het doel geleidelijk te vergroten, totdat het vertrouwen dat het gevolg is van vervulling, bestendig en betrouwbaar is.
Aspiratie is de sleutel. Als we de latente aspiratie in onszelf en anderen kunnen bezielen, zullen eigenwaarde en zelfvertrouwen automatisch volgen.

V. Welke houding heeft Maitreya tegenover de rechtse aanhangers van de evangelische leer in de Verenigde Staten? Zij schijnen mij extreem en gevaarlijk toe.
A. Ik heb geen enkele twijfel dat Hij hen op dezelfde wijze liefheeft als u: volkomen en onvoorwaardelijk.

V. In 2008 ging ik op bezoek bij een vriend nabij het Boden-meer, die mij vertelde dat er een geneeskrachtige bron bestaat op het landgoed van een paardrijschool in Wiggenweiler, in de buurt van Bermatingen (Duitsland). Het water heeft al veel mensen geholpen. Kunt u zeggen of deze bron geenergetiseerd is met genezende eigenschappen, en door wie?
A. Ja. Door de Meester Die de Madonna was.

V. Ik heb enig onderzoek gedaan naar het ufo-verschijnsel. Op de website van Share International heb ik een aantal malen gelezen dat zij onze Ruimtebroeders zijn. Zijn alle verschillende buitenaardse rassen onze Ruimtebroeders of zijn sommige goedaardig en andere kwaadaardig? Ik vind het moeilijk te accepteren dat degenen die mensen ontvoeren, hun denken beheersen en angst veroorzaken het goede met de mensheid voorhebben. Kunt u hier iets meer over zeggen?
A. Ja, de mensen die de ruimteschepen bemannen die wij zien, zijn zonder uitzondering onschadelijk. Zij doen zelfs moeilijk werk voor ons door, voor zover de Wet van Karma dat toestaat, veel van de vervuiling die wij in onze atmosfeer, oceanen, rivieren en grond deponeren, te neutraliseren. Wij staan enorm bij hen in het krijt. Al meer dan 60 jaar onthouden de regeringen van de wereld hun volken de realiteit van deze bezoekers uit de ruimte en weten zij dat die volkomen onschadelijk zijn. Echter, wanneer diezelfde paranoïde regeringen het geloof in het bestaan van de Ruimtebroeders niet langer kunnen tegenhouden, proberen ze hen af te schilderen als wrede ontvoerders die proberen de mensheid in hun macht te krijgen. Er is niets waar van die lasterlijke propaganda en spoedig zullen de mensen op aarde dat zeker weten. De Ruimtebroeders werken samen met onze eigen Geestelijke Hiërarchie, waarvan Maitreya het Hoofd is.

V. Ik doe een- of tweemaal per week aan Transmissie-meditatie, maar ik worstel met alle emotionele kwesties uit mijn verleden die daardoor naar boven komen. Moet ik ermee stoppen of doorzetten? Ik heb het vroeger erg moeilijk gehad en dingen die ik verdrongen had, komen steeds weer naar boven. Wat moet ik doen?
A. Zet door. Deze fase zal spoedig voorbij zijn.

V. Ik woon in Australië en maak me zorgen dat we de televisie-interviews met Maitreya zullen missen, met name de eerste interviews. Zullen ze ook in Australië worden uitgezonden? 2) Ik maak me ook zorgen dat de toespraak op Verklaringsdag zal plaatsvinden wanneer het bij ons nacht is en wij slapen. Zullen we vooraf gewaarschuwd worden om ervoor te zorgen dat we op het juiste moment de televisie aanzetten? 3) Zal de ster hier ook zichtbaar zijn, en in welke richting moeten we kijken?
A. 1) Ja. Ze zullen wereldwijd te bekijken zijn via Internet. 2) Geen zorgen! 3) Hij is volgens onze berichten al zichtbaar in Australië en Nieuw-Zeeland

 


Lees ook de vragen en antwoorden van vorige maanden.