Meldingen van de 'ster' op websites


VS: North Carolina — Een ooggetuige meldde op de avond van 30 maart 2009 een oranjekleurig gloeiend voorwerp in de lucht te hebben gezien. Hij legde het voorwerp, dat geen geluid maakte en lang op dezelfde plaats bleef zweven, op video vast voordat het snel opsteeg. Volgens het bericht zagen vier andere mensen de ufo ook. (Bron: ufocasebook.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het de ‘ster’ was.)

VS: Missouri — Meer dan 13 ooggetuigen die op een zwaarbeveiligd militair complex in Kansas City werken, meldden drie waarnemingen van ufo’s op 1 en 2 maart op de basis. Zowel militaire als burgermedewerkers van het Bannister Federal Complex gaven hun verklaringen anoniem aan een veldonderzoeker van het gemeenschappelijke ufo-netwerk MUFON. De ooggetuigen zeiden allemaal een gloeiende, goudkleurige bol te hebben gezien, maar verschilden in hun beschrijving van afmeting en hoogte, wat toe te schrijven is aan de verschillende observatiepunten. De waarnemingen vonden plaats op 1 maart om 23.30 uur en de volgende avond om 21.30 en 22.30 uur. Eén getuige zei dat het voorwerp “zo groot was als een huis”, terwijl anderen het beschreven als “zo groot als een auto”. Sommigen stelden dat het voorwerp op 60 meter hoogte zweefde en anderen zeiden op een hoogte van 915 meter. Ooggetuigen vertelden ook dat er in het verleden meldingen geweest waren van ufo’s die boven het complex zweefden. (Bron: MUFON)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het de ‘ster’ was. Sommige van de andere waarnemingen waren die van ruimtevaartuigen.)