Hieronder volgt een selectie van brieven van lezers over de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Lezers schrijven over de ‘ster’ – mei 2009


Nishi_sterTerwijl ik op 9 april 2009 naar huis liep, dacht ik iemand te horen zeggen “neem een foto”, dus keek ik door de camera van mijn mobiel en zag de ‘ster’ zich om de maan heen bewegen. Ik rende naar huis en met z’n drieën, mijn zoon, dochter en ik, stonden we buiten op onze veranda en keken met ontzag via de camera van onze mobiels naar de lucht.
Een foto die mijn dochter nam is hierbij gevoegd. Was het de ‘ster’?
K.W., Nishi Tokio-Stad (Tokio, Japan).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Op 25 maart 2009 omstreeks 11.30 uur zag ik op naar schatting 200 tot 300 m hoogte een groot en heel helder op een ster lijkend voorwerp in de lucht boven de haven van Wellington. De ster leek stationair, zich niet richting Wellington of in tegenoverliggende richting te verplaatsen, maar zachtjes op en neer en van links naar rechts te dobberen, alsof hij op luchtstromingen dreef. Tegelijkertijd fonkelde hij en zond vriendelijke lichtstralen uit. Hoewel dit gedeelte van het luchtruim vlakbij de luchthaven Wellington is, zijn zelfs ’s nachts de landingslichten van vaartuigen die naderbij komen nooit zo groot en schitterend als deze ster om 11.30 uur in de ochtend van een heldere, zonnige dag. Ik hoop dat u me kunt vertellen of dit het ‘ster’-teken is dat op uw website genoemd wordt?
L.V., Wellington (New Zealand).
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het inderdaad het ‘ster’-teken was.

Op 26 december 2009 maakte ik samen met mijn dochter en de hond een avondwandeling. De sterrenhemel was zeer helder. Mijn aandacht werd gevestigd op een object dat fel rood-oranje van kleur was en zich langzaam vooruit bewoog in de richting waarin wij liepen. Het voorwerp had de vorm van een kerstster. Toen leek het boven ons te zijn en zich voor ons uit meer schuin naar boven te verplaatsen met een iets hogere snelheid. Ik was zeer onder de indruk van deze ster.
1) Was dit gerelateerd aan Maitreya?
2) Op 30 december omstreeks 19.00 uur heb ik een enorme ster gezien, zeer helder en zeer overweldigend. Deze ster bewoog zich zeer langzaam. Hiervoor geldt dezelfde vraag.
M.G., Mijdrecht.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het beide keren de ‘ster’ was, die Maitreya’s eerste interview op televisie aankondigt.

Op 30 december 2008 was ik om 22.00 uur sterren aan het kijken in Scherpenzeel, toen mijn oog op een lichtgevend helder oranje object viel. Het was als een ster, maar enorm veel sterker van intensiteit en het bleef groeien. Het object vloog langzaam richting het zuiden tot het plots langzaam weer omkeerde en verdween. Binnen enkele minuten hierna werd het weer zichtbaar en kwam met een enorme snelheid terug, veel sneller dan een vliegtuig, alsof het een vuurbal was die door de lucht ging. Op dat moment had ik de verrekijker bij de hand en zag dat het om een vaartuig ging dat niet bekend is hier op aarde.
Hetzelfde object was ook zichtbaar op 1 januari 2009 net na middernacht, maar deze keer kwam het uit een andere richting. Was het de ster?
R.T., Nederland.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was van Maitreya’s naar buiten treden.

Op 1 januari 2009 omstreeks 18.50 uur verliet ik het huis van mijn zuster en zwager in Goirle om de bus te halen. Terwijl ik naar de bushalte liep, ontdekte ik een heldere oplichtende plek aan de donkere hemel. Toen ik goed keek, zag ik een rechthoekig kader met een helder rood schijnsel dat naar het midden toe steeds helderder en lichter werd als in een haardvuur, waarvan de vlammen naar buiten toe steeds feller uitslaan, van licht naar rood. In het midden ontwaarde ik een schitterende ster met vier stralen, die straalde als bergkristal zo helder. De ster straalde vanuit zijn middelpunt een zeer helder zuiver licht uit, naar alle kanten. Het kwam mij voor alsof dit licht vanuit een soort ronde kern straalde, die zich met het gehele middelpunt van de ster verbond. De stralen van de ster zagen eruit als langwerpige piramidevormen, maar waren aan de bovenkant niet puntig maar in een soort elips afgerond. Het was een schitterend geheel en ik stond ernaar te kijken met een gevoel van “Tjee, hoe kan dit nou, dit bestaat niet,” maar diep van binnen wist ik dat dit dus wel bestond. De ster bleef minstens een halve minuut schuin boven mij staan, wel op een behoorlijke hoogte, maar het was alsof hij tegen me zei, kijk maar even goed naar elk detail. Het was onbeschrijflijk mooi en uitermate complex. Het voelde alsof er telepathisch tegen mij gezegd werd: “Weet dat wij er zijn, dat jullie altijd volledig beschermd en beveiligd zijn, en dat er niets kan gebeuren, jullie zijn veilig.” Toen zag ik de ster bewegen van mijn linkerkant naar rechts, en vervolgens nam hij een grote snelheid aan en verdween uit mijn zicht. Dit ging razendsnel en ik zag hem als stip verkleinen, alsof hij vanuit het heelal teruggetrokken werd naar boven. Het volgende moment was hij nog slechts een lichtstip.
L.v.G., Nederland.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het Maitreya’s ‘ster’ was.

Op 31 maart omstreeks 20.15 uur riep een vriendin me naar mijn balkon op de vijfde verdieping in Londen om een enorme duidelijke lichtgevende oranjekleurige bol langzaam vanuit het noord-westen naar ons toe te zien komen. De bol was van binnen verlicht. Mijn vriendin had juist gezegd dat ze zou willen dat de ‘ster’ dichterbij zou komen. Eerst dacht ik dat het een helicopter moest zijn, maar daar was hij te stil voor. De bol naderde langzaam een hoog gebouw in de buurt en verdween toen. We wachtten af of hij nog aan de andere kant van het gebouw tevoorschijn zou komen, maar dat gebeurde niet.
Toen gebeurde hetzelfde weer – opnieuw was de bol in de lucht en bewoog zich langzaam naar ons toe. We stonden alle twee gefascineerd te kijken, het was prachtig. Toen zagen we een vlam die binnenin een goudoranje kleur gaf en tot de bovenkant reikte. Toen trok de bol zich opnieuw terug en verdween.
Wat het de ‘ster’ die we zagen?
I. Le G., Notting Hill (Londen, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.