De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is. Ongeveer een week later zal Maitreya Zijn eerste interview geven op een grote Amerikaanse tv-zender.
Sinds december 2008 worden er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en Share International heeft ook honderden meldingen ontvangen.
Hier volgt een selectie uit de laatste meldingen in de media, van lezers van Share International en uit opnamen die op YouTube aangetroffen werden, waarvan Benjamin Creme’s Meester bevestigd heeft dat het de ‘ster’ betreft.

Klik hier voor nadere informatie over de ster.

Spaanse_tvSpaanse televisie bericht over de ‘ster’

Op 5 april 2009 berichtte het populaire programma Cuarto Milenio (Vierde Millennium) op het Spaanse televisiekanaal 4 over het ‘ster’-teken.
Er werd een fragment getoond (zie foto rechts) van een film die was opgenomen in Los Arenales, in de provincie Cordoba, door de ecoloog Bartolome Olivares. Hij zag een groot oranje licht aan de horizon toen hij een bergwandeling maakte. De journalist Iker Jimenez vertelde de kijkers: “Belangrijk. Geef a.u.b. uw aandacht hieraan, mijn vrienden die oplettend in de lucht kijken. In de laatste dagen van maart hebben we veel waarnemingen, video’s en foto’s ontvangen. Wat is er aan de hand? Laten we deze bekijken – een soort oranjekleurig, rond, bolvormig object, dat dichterbij komt en zich verwijdert, dat lijkt te pulseren.” (Bron: Cuatro TV, Spanje)
De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit een authentieke waarneming van de ‘ster’ is.

Malta ziet de ‘ster’

“Wat is dat mysterieuze licht aan de nachtelijke hemel?” vroeg de Times of Malta zich op 23 maart 2009 af. “Al meer dan een maand doet een helder licht aan de hemel degenen die het zien verbaasd staan en men vraagt zich af wat het is,” aldus Times-verslaggever Cynthia Busuttil. “Bijna elke avond, al snel na zonsondergang, verschijnt het heldere licht boven de Florania-kerk, verplaatst zich naar Lija en vervolgens in de richting van Ta’Qali. Een uur later verdwijnt het zomaar in het niets… Maar wat is dit licht? Een ster, een planeet… of een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp? En heeft deze waarneming de mogelijkheid in zich Malta te veranderen in het Mediterrane Roswell? Volgens ooggetuigen is het licht helderder dan wat ook in de lucht en lijkt het lager te zweven dan passerende vliegtuigen.”
Maar de Astronomische Vereniging van Malta wijt het aan atmosferische turbulentie wanneer Venus laag aan de hemel staat, waardoor de plotselinge kleurverandering zou optreden. Een alerte commentator merkte echter op: “Eerst dacht ik dat het met Venus of Saturnus te maken had … maar al snel realiseerde ik me dat bij tijden het licht zelfs schijnt als het bewolkt is.” (Bron: timesofmalta.com)
De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit een authentieke waarneming van de ‘ster’ is.

 

Foto’s die zijn bevestigd door Benjamin Creme’s Meester

Foto’s van de ‘ster’ afkomstig van een video op YouTube
Deze foto’s zijn alle afkomstig van een video op YouTube, getiteld “de ster gisteravond”. De video werd opgenomen op 5 maart 2009 in het VK, tussen 19.45 en 20.15u, en toont de ‘ster’ terwijl die herhaaldelijk van kleur verandert. (YouTube: kiuhy7) UK a UK b UK c
UK d UK e UK f
 

“Dit voorwerp zien we nu al twee weken (maart 2009). Het verschijnt gewoonlijk tussen 19.00 en 21.00 uur en werd in het noord-westen boven de Catskill-bergen gefilmd. Als je goed luistert, hoor je me in de video zeggen dat ik de zoomtoets niet gebruik, en op dat moment verandert het van vorm. Heel spectaculair om te zien.” (YouTube: PolarEight)

Catskills Gefilmd in Senelnikovo, in de regio Dnepropetrovsk (Oekraïne), in februari 2009. (YouTube: remanuelli) Uksraine
The ster boven Nishi Tokyo-Stad (Japan) Nishi Japan Gefilmd in Newcastle upon Tyne (Engeland), in januari 2009. (YouTube: hopicondor) Newcastle UK

 


NASA

Deze opname, gemaakt op 17 maart 2009 vanaf het internationale ruimtestation NASA
missie STS-119, toont een groot, lichtend voorwerp nabij het ruimtestation.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het voorwerp de ‘ster’ was. (Bron: YouTube)