Tekenen van de tijd – maart 2009

De ster die Maitreya’s verschijning aankondigt

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een nieuwsbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote, heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is. Ongeveer een week later zal Maitreya Zijn eerste interview geven op een groot Amerikaans tv-station. Sinds begin januari 2009 worden er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en dagelijks komen er nieuwe bij.
Share International heeft ook vele meldingen ontvangen, waarvan Benjamin Creme’s Meester heeft verklaard dat het de planeet Venus betrof en niet ‘de ster’. Maar we ontvangen deze meldingen graag, ook al blijken ze onjuist te zijn. Het laat zien dat steeds meer mensen in de wereld op onze informatie reageren.
Hier volgt een selectie uit de eerste foto’s die ontvangen werden en een overzicht van de waarnemingen waarvan Benjamin Creme’s Meester bevestigd heeft dat het de ster was.

Noorwegen

Brønnøysunds Avis, een krant uit het noorden van Noorwegen, publiceerde een artikel met de vraag: “Wat is het dat de hemel boven de kerk verlicht?” Gemeld werd dat zondag 18 januari in de avond verschillende mensen een bolvormig voorwerp boven de Sømnakerk zagen. Een bericht met foto van dezelfde waarneming stond ook in het Noorse blad Harstad Tidende en eveneens in een artikel met de kop ‘Venus baart opzien’ in de Bergens Tidende op 30 januari 2009. De wetenschapper die werd geïnterviewd, zei dat het Venus was, maar Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ster was.

Blog-discussies over de ster

Dubai
12 Januari 2009: “Is het een satelliet of gewoon een heldere Venus? Is er ergens een deskundige die er een uitleg van kan geven? Is het een satelliet die elke avond zo helder boven ons schijnt of is het Venus, zoals iemand suggereerde? Er is bij mij en mijn vrienden een verhitte discussie gaande en opheldering is dringend nodig…” Anoniem, Dubai. (Bron: http://7days.ae)

Qatar
27 Januari 2009: “Ik hoop dat ik niet de enige ben die gisteren [26 januari] de twee vreemde lichten boven Doha heeft gezien. Het was omstreeks 21.30 uur en ik stond voor mijn huis in Matar Kadeem (Oude Luchthaven). Ik keek toevallig omhoog en zag een heldere vlam in de lucht. Het leek de grootte van een tennisbal te hebben met heel heldere, vlammende lichtstralen die bijna 3,5 km opstegen. Het bewoog zich heel langzaam voort en ik zou het afgedaan hebben als een ballon, ware het niet voor de hoogte waarop het zich bevond. “We stonden allemaal verbaasd en vele andere kijkers kwamen erbij staan. We waren allemaal aan het gissen wat het kon zijn. Het licht bewoog zich ongeveer 10 minuten lang van zuid naar noord. Het bewoog zich in een rechte lijn en toen begon het op een vaste plaats te schommelen. Na nog eens 3 tot 4 minuten verdween het in de wolken. Maar dit was niet alles. Ongeveer vijf minuten later verscheen een gelijksoortig licht aan de zuidelijke horizon en volgde een zelfde patroon. Heeft iemand die in Qatar woont het gezien? Wat zou het kunnen zijn?” (Bron: Blogger “LifeIsBeautiful”, qatarliving.com)

Ster in Zuid-Afrika

Zaterdag 3 januari 2009 was er ’s avonds zwaar onweer en daarna stortregende het. We zetten de tv uit en besloten in bed te gaan lezen. Mijn dochter Pat ging naar boven naar haar kamer en keek op de overloop door het raam naar buiten, toen er van alles gebeurde. Ze riep me om snel de trap op te komen, wat ik deed, en daar zag ik dat de wolken uiteengegaan waren en er een groot deel van de inktzwarte lucht te zien was, dat met de seconde groter werd. Aan de zuid-westkant van ons huis stond als enige een geweldig grote ster – er waren geen andere sterren in de buurt – en er schoten naar alle kanten stromen lichtstralen uit. Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven.
Ongeveer tien minuten later waren de wolken die onze richting uitkwamen, helemaal verlicht, alsof de zon weer scheen, maar nee, het eerste kwartier van de nieuwe maan verscheen in de verte aan de hemel, rechts van waar de ster stond. Toen verdween de maan, terwijl de wolken dichtbij ons dichter werden en boven ons langs dreven. De ster bleef zichtbaar en ik moest na nog eens 20 minuten naar beneden gaan, omdat ik me erg duizelig voelde en niet wilde vallen.
Mijn dochter bleef naar dit prachtige tafereel kijken, totdat de wolken de hemel weer bedekten. Ik kon alleen maar denken: is dit het teken van Heer Maitreya om ons voor het Nieuwe Jaar te groeten en van zijn naderende naar buiten treding? Ik hoop het. We hebben al zolang op hem gewacht.
Biddy Irwin, Howick (Kwazulu Natal, Zuid-Afrika).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit inderdaad de ster was.)

Andere bevestigde waarnemingen zijn gemeld uit: Karachi, Pakistan (11-1-’09); Leyland, Lancashire, VK (18-1-’09); Londen, VK (22-1-’09); Colorado, VS (20-1-’09); Ontario, Canada (20-1-’09); Rosario, Argentinië (30-1-’09); Australië (31-1-’09); Stockton, CA, VS (januari ’09); Griekenland (26-1-’09); Wyoming, VS (4-2-’09).

Klik hier voor foto's van het ster-wonder. Op deze pagina vindt u de meest recente toevoegingen (klik op die pagina op de foto's voor een grotere weergave).