Hier volgen enkele brieven van lezers over de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Lezers schrijven over de ‘ster’ – okt. 2009


Op 4 augustus 2009, tijdens de afsluitende minuten van het avondprogramma op Radio 10 AM 710 (Buenos Aires, Argentinië) bracht iemand de kwestie van een waarneming van een vreemd licht in de lucht te berde. Verscheidene luisteraars belden om te bevestigen dat ook zij het gezien hadden. Was dit licht de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning inluidt?
S. M., Buenos Aires (Argentinië).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het licht de ‘ster’ was.)

Op donderdag 16 juli 2009 om half twaalf ’s avonds keek ik rond mijn huis naar de hemel en zag een zeer heldere fonkelende ster laag aan de hemel. In gedachten vroeg ik de ster: “Als je een heel klein beetje beweegt zal ik er zekerder van zijn dat u echt dat op “een ster gelijkend stralende hemellichaam” bent. Tot mijn grote verbazing bewoog de ster heel snel van zuidwest naar oost, van de voortuin van mijn huis naar de achtertuin. Tot mijn nog grotere verbazing draaide de ster – die steeds helderder en groter leek – met hoge snelheid terug naar de voorkant en verdween achter de wolken. Er was geen geluid of condensspoor zoals bij een vliegtuig. Dit duurde enkele minuten. Was het een ruimtevaartuig?
K. J., Schoten (België).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.)

Op zondag 30 augustus 2009 in La Grande Motte sur Mer (zuid-Frankrijk), tussen 21.30 en 22.30 uur zagen we boven de zee wat leek op de ‘ster’, rechts van de maan in zuidwestelijke richting. Tussen 23.15 en 01.15 uur was de ster links van de maan te zien, in het zuidoosten. Hij pulseerde echt duidelijk, bewoog en veranderde van kleur (allerlei kleuren). Was dit de ‘ster’?
M. V. (Nederland).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.)

Ik volg uw website al twaalf jaar en waardeer het enorm. Soms horen we iets dat vanuit het hart spreekt en weet onze ziel dat het de waarheid is. Dat is wat ik voel over de komst van Maitreya en de informatie die u verspreidt. Dus, dank u wel. Er is een vraag die ik wil stellen.
Rond vier uur in de ochtend van 4 juli 2009 in Delaware (VS) dacht ik de ‘ster’ te zien. Het was de enige ster hoog in de lucht en hij was buitengewoon helder en leek groter dan normaal. Toen ik door de verrekijker keek, bleken het heel veel witte cirkels te zijn en het hele ding bewoog zich op zijn kant en dan op zijn rug en vervolgens bleef het veranderen. (Maar ik zag geen kleuren, alleen maar witte lichtcirkels.) Was dit een ufo?
B. O., Wilmington (Delaware, VS).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.)

Op 24 juni 2009 fietste ik na de Transmissie-meditatie naar huis. Het was helemaal bewolkt. Toen ik over de Steenbrug ging, merkte ik een grote heldere ster onder de wolken, die zich langzaam van noord naar zuid verplaatste.
Hij pulseerde en leek op een vuurbal. Dit alles duurde ongeveer vijf minuten. Toen ik thuis aankwam, belde ik een mede-groepslid op die in Berlijn woont en vertelde hem wat ik gezien had. Vijf minuten later belde hij terug en vertelde mij dat hij direct na ons gesprek met zijn vrouw en zoon naar het balkon was gegaan en dat zij allen hetzelfde ding in de lucht zagen: een heldere ster die zich voortbewoog en op een vuurbal leek. Was het de ‘ster’?
J. A., Regensburg (Duitsland).
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het de ´ster´ was.)

Zaterdagavond, 20 juli 2009, kwamen een vriendin en ik uit het filmhuis in Hilversum en reden over de snelweg richting Blaricum toen we in de richting van Almere in de lucht een heel vreemd schouwspel zagen: links in de lucht zagen we een heel heldere ster en rechts daarvan als een soort “wolk” minstens 15, maar misschien wel 20, lichtjes in de lucht. Nadat we van de snelweg af waren gereden, zijn we gestopt en konden we alleen nog maar de heldere ster zien die zich langzaam van ons af bewoog en uiteindelijk verdween. We dachten beiden aan een ufo-moederschip met een aantal ufo’s er omheen.
We zouden graag willen weten wat we gezien hebben.
E. B., Nederland.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de “heldere ster” inderdaad de ‘ster’ was. De andere voorwerpen waren ruimteschepen van de planeet Mars.)

Het was 28 juli 2009 om 00.19 uur dat ik van mijn huis in Maastricht een ster zag die me verbaasde; het was zuid-zuidoost van Maastricht. En om 04.48 uur stond er in het oosten boven Margraten weer een ster, maar deze ‘ster’ stond hoger in de lucht.
1) De ster van 00.19 uur was bolvormig met een duidelijke diameter en een enorme lichtkracht.
2) De ster van 04.48 uur leek wel “vlinderachtig” qua vorm. Hij had de vorm van een driehoek met daar tussenin lichte inhammetjes en de punten schitterden fel.
3) Ik zag ook een ster om 00.19 uur aan de westkant. Hij was kleiner qua diameter en schitterde minder fel dan die ik hierboven omschreven heb, maar was toch opvallend ten opzichte van de andere zichtbare hemellichamen. Heb ik de ‘ster’ gezien?
M. J., Nederland.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat 1) en 2) waarnemingen van de ‘ster’ waren; 3) was een ruimteschip van Venus.)

Op 27 juli 2009 keken mijn vriendin en ik weer naar de hemel naar de drie sterren die er altijd zijn, die altijd schitteren, die altijd het eerst aan de avondhemel verschijnen en meer schitteren dan alle andere sterren – één pal boven ons, één in het zuidwesten en één in het zuiden, net boven de horizon. Deze laatste verandert voortdurend van kleur naar rood, zodat iedereen het kan zien.
Gisteren zat mijn vriendin buiten naar de ster pal boven ons te kijken en speurde of de vierde ster zou verschijnen. De vierde ster is een beetje gecompliceerd, omdat hij altijd in beweging is. Hoe vreemd het ook klinkt, dit is wat er gebeurde: ze riep mij naar buiten en we sloegen samen gade wat er gebeurde. Uit het niets verscheen de vierde ster, die in noordelijke richting bewoog. Hij verplaatste zich niet vanuit tegengestelde richting (vanuit het zuiden); hij verscheen zomaar middenin de lucht en verplaatste zich noordwaarts. We zagen de ster en vroegen ons af of dit de ‘ster’ was, omdat hij op dezelfde manier straalde als alle andere sterren.
Ikzelf dacht, als dat alles is, dan is het niets bijzonders. Mijn vriendin dacht: “Word groter en helderder”. Toen flitste de ster plotseling, zoals een vuurtoren aan zee bij nacht. We stonden perplex, we konden het niet geloven, maar de ster flitste, alsof hij onze gedachten kon horen, nog eens, en nog eens, en nog eens, vijf keer achter elkaar.
Wat echt interessant is, is dat dit geen eenmalige gebeurtenis was. We hadden het al eerder gezien. We laten gewoonlijk rond acht uur ’s avonds de hond uit en ik loop zelf om de dag een uur hard. Ik zag deze vierde ster voor het eerst onder het hardlopen – hij bewoog zich van het westen naar het oosten, in het noordelijke deel van de hemel. De keer daarop zagen we hem samen, hij bewoog zich in dezelfde richting voort, maar dan pal boven ons. De derde keer zag mijn vriendin hem, terwijl hij zich weer aan de hemel verplaatste. De vierde keer lieten we als gewoonlijk de hond uit. Op de een en andere manier wist ik de hele tijd dat ik hem opnieuw zou zien. We wandelden een uur en waren bijna thuis, dus dacht ik bij mijzelf, volgende keer meer geluk. Maar ondanks dat keek ik weer naar de ster die pal boven ons straalde en dacht innerlijk: “Ontsteek je licht! Ontsteek je licht! Ontsteek je licht!” En toen verscheen hij uit het niets in de buurt van de ster boven ons. Mijn vriendin begon te roepen en toen flitste hij, net zoals ik had gewenst. Hij was er vijf seconden en verdween toen. Waren dit de vier sterren?
M. Z., Majsperk (Slovenië).
(De Meester van Benjamin Creme verklaart, ja, het waren de vier ‘sterren’.)