De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - oktober 2009

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat deze alle authentieke waarnemingen betreffen van de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

 

Hoe herken je de ‘ster’?
“Hij gedraagt zich als geen ander hemellichaam” — Benjamin Creme

De ‘ster’:
• bevindt zich in de atmosfeer van onze Aarde
• kan bewegen, ronddraaien, pulseren en knipperen
• kan van afmeting en vorm veranderen (bijv. rond, ruitvormig, zeshoekig)
• kan in de lucht van positie veranderen
• kan in snel tempo dichterbij komen en zich verwijderen
• is zeer helder en soms de enige ster die zichtbaar is
• kan heldere kleuren uitstralen, soms snel veranderend
• is overdag en ’s nachts waargenomen
• kan reageren op gedachten: hij heeft zich op verzoek vertoond en verplaatst
• verscheidene ooggetuigen hebben alle vier ‘sterren’ tegelijk gezien
• wordt overal ter wereld gezien.

Noot: Benjamin Creme legt uit dat de ‘ster’ zich regelmatig oplaadt bij de zon en niet altijd zichtbaar is. Wees erop bedacht dat hoogbouw in steden het zicht op de ‘ster’ kan blokkeren, dus blijf kijken.

‘Ster’ op Japanse televisie

Japan tv report on 'star'Onlangs werd op de Japanse nationale televisie melding gemaakt van een “mysterieus stralend voorwerp aan de zomerhemel”.
Op 17 juli 2009 bracht de Japanse tv-zender Fuji tijdens het belangrijkste avondjournaal het verhaal van een helder, bewegend, op een ster lijkend voorwerp en liet een video-opname zien die was gemaakt door een kijker.
De ooggetuige, mevrouw Yanagisawa, vertelde dat haar man en zij vanuit hun raam een “mysterieus stralend voorwerp” boven de bomen aan de westelijke hemel zagen. “Het straalde licht uit, scheen helder en veranderde van kleur: groen, geel, rood, enzovoort. Het bewoog zich op en neer terwijl het ronddraaide.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het “mysterieuze stralende voorwerp” de ‘ster’ was.)

Tilburg

Tilburg, 25 juli 2009. E.H. schrijft: ‘Vanaf een uur of twaalf stond de ster laag aan de hemel, oost-zuidoost en bewoog ongewoon snel naar het zuiden. Op de voorgrond is nog de kermis te zien.”


Moscow 1
Getiteld “De vurige bol”, Moskou (Rusland),
29 augustus 2009 om 06.17 uur
(YouTube: olegen77)

 


Halifax Halifax (Nova Scotia, Canada), 13 augustus 2009.
“Dit zou een ster kunnen zijn, maar vergeleken met de sterren die ik heb gezien, ging hij erg snel omhoog… Mijn eerste gedachte was dat het de ster (ufo) zou kunnen zijn die door Benjamin Creme van Share International is aangekondigd… Deze opname begon om 05.42 en eindigde 05.52 uur… Het voorwerp begon op 90o en eindigde 10 minuten later op 145o. Dit is de authentieke opname terwijl het steeg, hij is niet bewerkt.” (YouTube: soulplayorb)

Italy
Italië, 8 juli 2009
(YouTube: FaberBarber)


Nürnberg
Opname gemaakt op 2 augustus 2009
om 04.41 uur in Neurenberg (Duitsland)
door K.M.


USA
VS, 13 juli 2009, 05.00 uur. “Ik werd wakker, ging naar het raam en zag dit heldere witte licht knipperen (deed het bijna af als een helikopter) tot het ging dimmen en daarna weer helder werd, uiteindelijk stopte en op z’n helderst bleef hangen.” (YouTube: ASEYEIS)


London
Ufo gezien in het Londense Southall, VK [op 22.8.09] … meerdere ufo’s van dichtbij. Op een gegeven ogenblik van de film lijkt er een andere ufo uit te komen. Ik weet niet wat dit is? Ik wil weten wat er gebeurt en wel nu meteen!”(YouTube: jrajput)


BeijingOpname gemaakt op 22 augustus
2009 in Beijing (China) door T.W.


Quebec
De ‘ster’ boven Quebec (Canada), juli 2009
(YouTube: UFOFootageArchive)


Finland
Finland, 22 augustus 2009
(YouTube:sismaria37)


Moscow 2
Moskou (Rusland), 31 maart 2009
(YouTube: insideruk)