Hier volgen enkele brieven van lezers over de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Lezers schrijven over de ‘ster’ – sept. 2009


Toen we op zondagochtend 9 augustus om half een de bioscoop verlieten, liepen we in noord-westelijke richting. Op dat moment zagen we in de verte een pulserende, helder schijnende ster. Het was die nacht heel helder. De andere sterren waren erg helder, maar ze flikkerden niet. Deze pulserende ster veranderde snel van kleur. We zagen hem van rood naar groen, paars, blauw en wit gaan. Maar dat niet alleen, het ritme van het pulseren veranderde. Soms pulseerde hij niet zo erg en dan flitste hij weer heel helder. Hij verplaatste zich ook langzaam van ons vandaan. Eerst was het een tamelijk grote ster, maar omstreeks 01.10 uur was het niet meer dan een pulserende punt in de verte.
Was dit een gewone ster die tengevolge van atmosferische vervuiling leek te pulseren of was het de ster die het naar buiten treden van Maitreya de Wereldleraar aankondigt?
M.V., Breda.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was die Maitreya’s naar buiten treden aankondigt.

Ik woon in Wemb, een Duits dorpje bij de Nederlandse grens. Vroeg in de morgen van 7 augustus 2009 opende ik een dakraam in mijn slaapkamer. Om 5 uur begon het licht al te gloren. Door het dakraam zag ik een grote, heldere, gele ster in oostelijke richting en vroeg me af of het de ‘ster’ zou kunnen zijn. Na een poosje begon de ster op en neer en van links naar rechts te bewegen. Ik was helemaal verbluft en overweldigd. Innerlijk vroeg ik de ster herhaaldelijk om weer te bewegen, wat hij deed, maar niet onmiddellijk. Jammer genoeg heb ik geen camera, maar met mijn verrekijker zag ik een nevelige ronde vorm met schitterende punten. Er is een vliegveld in de buurt, maar het was beslist geen vliegtuig of gewone ster. Ik keek ongeveer een uur lang naar de ster, toen werd hij kleiner, maar bewoog nog steeds. Heb ik echt de ‘ster’ gezien of was het mijn verbeelding?
H.H., Wemb (Duitsland).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was die Maitreya’s naar buiten treden aankondigt.

In de ochtend van 10 juli 2009, tussen half vier en vier uur, keek ik uit mijn slaapkamerraam en zag een enorme ster die schitterde in het ochtendgloren. De ster moet ongeveer zes maal zo groot als een ‘gemiddelde’ ster zijn geweest. Ik was zo verbaasd dat ik een vriend belde om getuige te zijn van dit verschijnsel. Was dit de ‘ster’ of was het eigenlijk Venus?
A.L., Goudhurst (Kent, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Op 2 mei 2009 zag ik heel vroeg in de morgen een stralend voorwerp heel hoog aan de hemel staan. Het was het enige stralende voorwerp in de lucht, alle sterren waren verdwenen. Het was wit gekleurd en rond als een bal. Op een bepaald moment gaf het minder licht, alsof het ging verdwijnen waarna het weer zijn oude formaat en schittering verkreeg. Toen benamen wolken mij het zicht, maar nadat die eenmaal opgelost waren, zag ik dat het voorwerp verdwenen was. Na een poosje zag ik het weer op een andere plaats, lager aan de hemel en tenslotte verdween het weer in de wolken.
Was dit een ufo of de ‘ster’ die de komst van Maitreya aankondigt?
A.Y., Abidjan (Ivoorkust, W-A).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Een collega en ik waren onderweg naar Mackay in Queensland (Australië). Toen we op een lange weg reden, kilometers van de bewoonde wereld, zagen we bij zonsopgang precies zoiets als de ‘ster’ in Share International. We stopten aan de kant van de weg en bekeken het door een goedkope telescoop die we in de auto hadden. Het ster-ding kon zich in een oogwenk van de ene kant van de hemel naar de andere verplaatsen, het was fantastisch. Volgens mij heeft het geen werkelijke of definitieve vorm; het is allemaal erg abstract vergeleken met hoe we gewoonlijk over dingen denken. Het daagde me uit; het maakte me in feite even een beetje gek. Het leek of het afkoelde of zo en nam toen de aarderode kleur van klei aan en het vuurachtige in het binnenste nam af. Toen het zonlicht sterker werd, verdween het. Het is waanzinnig — echt verbijsterend om het te zien zoals wij het zagen.
A.S., Brisbane (Australië).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Tijdens een vakantie onlangs in Italië, op de camping Pedra e Cupa in Budoni (Sardinië), was er zaterdag 4 juli om 05.00 uur heel duidelijk een heldere ster te zien aan de westelijke hemel. Het was de enige ster die op die tijd zichtbaar was. Was het de ‘ster’?
A.S. en C.P., Edinburgh (Schotland).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’.

Vorige week werd ik om 4 uur ’s ochtends wakker en moest ik naar buiten om uit mijn auto een stuk chocola te halen tegen een lage bloedsuikerspiegel. Ik dacht over mijn schouder een heel helder licht te zien, maar toen ik keek zag ik niets. Toen mijn bloedsuikerspiegel weer in orde was, liep ik opnieuw naar buiten om nog eens te kijken en, nee maar, een geweldige, prachtige, fonkelende — laten we het maar een lichtgevend hemellichaam noemen, want ster past niet helemaal — veel te groot en kleurrijk, heel hoog in het oosten. Ik ben nu de meeste nachten op geweest en ben een schemerwake met de mooie ‘ster’ begonnen.
Meestal word ik ’s morgens om half vijf wakker om te gaan kijken en te mediteren met de ster — het voelt als familie! Ik blijf er vaak bij tot hij hoog in de lucht staat, wanneer de nieuwe dag allang begonnen is en hij nog goed zichtbaar is!
Ik zag de ‘ster’ al voor het eerst eind december 2008 en toen was hij met de zonnewende plotseling verdwenen. Ik hoop maar dat dit zijn terugkeer is?
G.C., Alabama (VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.