Vragen en antwoorden – september 2009


V. Wanneer zal Maitreya’s eerste televisie-interview plaatsvinden? Moeten eerst meer mensen de ‘ster’ zien en/of moeten onze financiële stelsels verder instorten?
A. Het hangt niet af van verdere ineenstorting van onze stelsels en het houdt niet echt verband met het aantal mensen dat de ‘ster’ ziet.
Volgens mijn informatie zal Maitreya’s eerste interview zeer, zeer binnenkort plaatsvinden – eerder dan je voor mogelijk houdt. Echter, als meer mensen de ‘ster’ zouden zien en hun waarnemingen zouden melden, konden we natuurlijk een wereldwijd debat in de media beginnen over wat de ‘sterren’ eigenlijk zijn.
Mensen hoeven het niet per se met mij eens te zijn over wat ze volgens mij zijn – reusachtige ruimteschepen: één van Mars, één van Jupiter, één van Venus en één van een planeet waarvan de naam niet is gegeven. Het zijn ruimteschepen, geen gewone ufo’s die hun gewone werk doen, al is dat buitengewoon, maar schepen die dit bijzondere werk doen als ‘ster’.
Mij is verteld dat de vier ‘sterren’ in positie zullen blijven tot aan Verklaringsdag, in het noorden, het zuiden, het oosten en het westen, zodat waar ter wereld je ook woont, er altijd een ‘ster’ te zien is. Al wat je hoeft te doen is naar ze uit blijven zien; ze zijn niet altijd zichtbaar. Mensen stellen zich voor dat ze er plotseling zijn als je op een gegeven moment naar de hemel kijkt. Zo eenvoudig is het niet. Ze zijn reusachtig, maar ze vullen niet het hele firmament. Ze zijn duidelijker zichtbaar dan planeten en sterren, en ze verplaatsen zich.
Elke ‘ster’ is ongeveer even groot als vijf voetbalvelden bij elkaar. Ze zijn niet voortdurend zichtbaar omdat ze hun accu’s moeten opladen. Dan bewegen ze zich zo dicht mogelijk naar de zon en laden zo hun accu’s op. Daar gaat wat tijd overheen en vervolgens nemen ze hun positie weer in, waar zij zich omheen bewegen. Dat is wat de ‘ster’ kenmerkt: hij verplaatst zich. Soms bewegen ze als er om gevraagd wordt; wanneer je er een ziet, kun je vragen of hij wil bewegen – het is bekend dat ze reageren op de gedachten van mensen. Onlangs hadden we ook een brief in Share International van iemand die de ‘ster’ zag en vroeg: “Als u de ster bent, kan ik er dan nog een zien?” En vrijwel direct verscheen er naast de eerste nog één, en toen de derde en de vierde. Ze gingen op een rijtje staan.

V. Hoe kan Maitreya naar buiten treden als de grote media berichten over de ‘ster’ blijven achterhouden?
A. Als de media berichten over de ‘ster’ blijven achterhouden, zal Maitreya gewoon naar voren komen.
Maitreya heeft deze schepen afkomstig uit ons eigen zonnestelsel gevraagd om een positie rond de Aarde in te nemen als aankondiging van Zijn verschijning. Het is een herhaling van wat er in het Midden-Oosten gebeurde toen Jezus werd geboren. De Ster van Bethlehem die de Wijzen leidde was een ruimteschip. Dit is een herhaling van die gebeurtenis. Maar nu zijn het er vier en behalve ’s nachts zijn ze soms overdag zichtbaar. Als je volhardt en vaak genoeg kijkt kun je ze waarnemen. Als je naar buiten gaat op sterrejacht, neem dan een camera mee met een krachtige zoom. We hebben foto’s van de ‘ster’ die er eerder uitzien als ruimteschepen dan als sterren.
Op de YouTube-website zijn tientallen video’s en foto’s van de ‘ster’ te vinden.

V. Zijn de ‘sterren’ levensvormen?
A. De ‘sterren’ zijn geen levensvormen; het zijn schepen van Mars, Venus, Jupiter en van een planeet waarvan de naam niet is gegeven. Twee ervan zijn gemaakt op Mars, die de ruimtescheepswerf is van het zonnestelsel; daar worden ongeveer 90 procent van alle ruimteschepen gemaakt. Ze worden gemaakt door gedachtekracht en niet van grofstoffelijk materiaal. Als je naar Mars zou gaan zou je er niets zien, maar er leven meer Marsianen op Mars dan er mensen op Aarde zijn.

V. Worden de ‘sterre’-bezoekers geleid door Maitreya?
A. Nee. Ik weet zeker dat dit allemaal heel goed is afgesproken tussen Maitreya en de Ruimtebroeders. Ik weet zeker dat Hij het aan hen overlaat om de vereiste missie uit te voeren.

V. De ‘ster’ die u in december 2008 aankondigde, is niet voortdurend over de hele wereld zichtbaar, maar zo nu en dan op sommige plekken. Als de ‘ster’ voortdurend zichtbaar zou zijn, zou aanvaarding door het publiek veel gemakkelijker zijn. Is de verschijning van de ‘ster’ gebonden aan bepaalde wetten?
A. Ja. Ze kunnen hun licht slechts een bepaald aantal uren per etmaal laten zien voordat hun accu’s door de zon weer moeten worden opgeladen.

V. Is er nog reden om te hopen dat de Wederverschijning op korte termijn zal plaatsvinden? Met Kerst vorig jaar gaf u veel mensen die u vertrouwen reden om hun hoop heel hoog te vestigen, maar het lijkt nu allemaal uitgedoofd. Wat werd aangekondigd als een “zeer heldere ster die dag en nacht voor iedereen zichtbaar zou zijn” blijkt niet meer dan een fractie van waar u ons op liet hopen. Sommige mensen hebben daarom afstand genomen van Share International. 1) Is het mogelijk dat Maitreya’s verschijning nog enkele jaren op zich zal laten wachten of 2) dat Hij van gedachten veranderd is over het openlijk in de wereld werken?
A 1) Nee. 2) Nee. Natuurlijk hoopt iedereen Maitreya spoedig te zien, maar mensen zijn zo ongeduldig, onwetend als zij zijn van het immense verzet dat er is, kosmisch en planetair, tegen Maitreya’s verschijning. De vraag die mensen zichzelf volgens mij zouden moeten stellen is: wat heb ik gedaan om Zijn verschijning te bespoedigen? Is het genoeg of wacht ik gewoon aan de zijlijn af totdat Maitreya iets doet?

V. Op weg naar de Comoren-eilanden stortte op 30 juni 2009 een Jemenitisch vliegtuig neer. Slechts één van de 153 passagiers aan boord, een 12-jarig meisje, overleefde de crash. Haar vader vertelde: “Ze voelde helemaal niets. Plotseling lag ze in het water”, waar ze zich meer dan 12 uur aan een wrakstuk vastklampte. Een Franse regeringsfunctionaris noemde het een “waarachtig wonder”. 1) Hadden de Meesters enige bemoeienis met het feit dat het meisje het ongeluk overleefde? 2) Hebben de Meesters Hun energie naar de passagiers gezonden om de pijn van de crash te verminderen?
A. 1) Ze werd gered door de Meester Jezus. 2) Ja.

V. Toen uw Meester zei dat de steden van de toekomst meer op menselijke maat gesneden zouden worden, voor kleinere bevolkingsaantallen, had hij het over de vermindering van de wereldbevolking, zowel op het platteland als in de stad, en zo ja, zal die dan veroorzaakt worden door dezelfde factoren, welke dat ook zijn, die leiden tot de teruglopende bevolkingsaantallen in Rusland, Japan en sommige Europese landen? Of is een wereldwijde daling van het aantal mensen onvermijdelijk vanwege de redenen die James Lovelock geeft, de auteur van het boek Gaia? Volgens Lovelock is een temperatuursstijging van 2 graden Celsius als gevolg van de broeikasgassen die al in de atmosfeer aanwezig zijn en daar nog honderden jaren zullen blijven, onvermijdelijk en kan als gevolg daarvan onze planeet tegen het eind van de eeuw nog slechts voedsel produceren voor circa 1 miljard mensen. 1) Is deze voorspelling volgens u al te pessimistisch? 2) Of is ze accuraat en, in de woorden van Lovelock, niet echt zwaarmoedig, aangezien 1 miljard mensen meer dan genoeg is en de mensheid bovendien in het verre verleden nog veel krappere ‘knelpunten’ heeft gekend en er alleen maar wijzer en sterker van zal worden?
A. Als we weinig of niets zouden doen om opwarming van de aarde tot zekere hoogte tegen te gaan, zou de voorspelling van de heer Lovelock best eens accuraat kunnen zijn, ofschoon een stijging van de temperatuur een groot deel van de subarctische gebieden van noord-Europa, Rusland en Canada geschikt zou maken voor landbouw, waar enorme hoeveelheden voedsel kunnen worden verbouwd voor de wereld. Hoe dan ook, het is waarschijnlijk dat Lovelock niet gehoord heeft van de aanwezigheid van Maitreya en van Zijn spoedige verschijning. Als wij reageren, weten Maitreya en Zijn groep van Meesters wat er moet gebeuren om de opwarming van de aarde te beperken en te bestrijden. Mijn Meester heeft gezegd dat deze planeet probleemloos 4,5 miljard mensen kan onderhouden en voeden, en de wereldbevolking zal uiteindelijk rond dat aantal uitkomen. Niet door verhongering of gebrek aan voedsel, maar door de natuurlijke sociale controle van de geslachtsfunctie en rechtvaardiger sociaal leven en zorg voor alle groepen mensen. Mensen in de armste landen hebben immers zulke enorm grote gezinnen als oudedagsvoorziening. Ze krijgen veel kinderen, omdat ze weten dat de meeste ervan zullen sterven voordat zij zelf overlijden. Het is hun verzekering voor de oude dag. Wanneer samendelen en rechtvaardigheid werkelijkheid zijn geworden in de wereld, zal een einde komen aan deze schande en zal de bevolking op natuurlijke wijze afnemen.

 


Lees ook de vragen en antwoorden van vorige maanden.