Hier volgen enkele brieven van lezers over de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Brieven van lezers over de ‘ster’
– april 2010

Brieven van lezers over de ‘ster’

Op 21 februari 2010 om half elf ’s avonds hoorde ik mijn man uit de achterkamer in ons huis in Highbury, noord-Londen, die een groot raam op het noorden heeft, zeggen: “Dat is vreemd, zoiets heb ik nog nooit gezien.” Ik stond onmiddellijk op, op de een of andere manier aanvoelend wat het zou kunnen zijn. Ik zag rode en geelachtige lichten als één geheel, glinsterend en zwevend in een grote stralende kring van licht net onder het wolkendek. We keken er samen 30 seconden naar voor ik zei: “Vlug, pak de videocamera,” maar de accu bleek leeg. Het verdween toen (vervaagde).
Mijn mans versie is dat het er uitzag als een vlam aan de hemel en omdat hij het ongeveer 30 seconden eerder zag dan ik, was het veel groter en dichterbij dan toen ik het zag. Hij zag niet de gloed eromheen die ik zag. Toen hij het zag, dacht hij eerst dat het misschien een brandende helikopter of vliegtuig was. De lichten waren heel sterk.
Ik vraag me af of er andere waarnemingen geweest zijn en of het geverifieerd zou kunnen worden door de heer Creme?
A.G. G., Londen (VK).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het de ‘ster’ was.)

De afgelopen zes maanden heb ik de hemel afgespeurd naar overactieve sterren. Maar donderdag 25 februari 2010 werd ik om half vier uur ’s nachts wakker en zag een prachtige ‘ster’ die meer dan een half uur rondsprong, midden in den nacht, iedereen die wakker was kon hem zien. Ik maakte mijn vriendin wakker die het niet belangrijk vond en klaagde dat ik haar gewekt had, maar ik denk dat het iets meer was. De ster verscheen die nacht aan de westelijke hemel richting Fremantle en ik heb hem in die richting eerder gezien, maar nooit in deze grootte of met deze kleuren. Was dit de ‘ster’?
J. Q., Perth (West-Australië).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.)