Tekenen van de tijd – april 2010

IJscirkels in Noorwegen

ijscirkelToen Ole Johan Hanssen uit Arna, ongeveer 20 km van Bergen (Noorwegen), op 5 maart rond 11 uur ’s avonds buiten bij zijn huis stond, zag hij op het ijsoppervlak op de zee vlakbij een vreemd licht. “Ik zag een vreemde lichtstraal van ongeveer 1 tot 2 meter breed. Ik keek er met mijn verrekijker naar, maar kon niets anders zien dan dat licht. Ik dacht dat er misschien mensen aan het vissen waren of misschien was het een lamp. Ik vond het maar vreemd, want het was al tamelijk laat en ik zag niemand.”
De volgende ochtend trof hij iets overweldigends aan. “Het leek alsof God een enorme steen had laten vallen,” zei Ole Hanssen. Zonder dat er voetafdrukken te bespeuren waren, was er [op het ijs] een reusachtige formatie cirkels van ongeveer 200 meter breed verschenen. (Bron: Bygdanytt, Noorwegen)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de ijscirkels door ufo’s van Mars werden gemaakt.)

Eilandwonder

Martina Maturana, een twaalfjarig meisje dat op het eiland Robinson Crusoë woont, 690 km van Chili, redde op 27 februari 2010 vele inwoners. Ze rende naar het plein in San Juan Bautistato, het enige dorp op het eiland, om de alarmklok te luiden. Daarmee wekte ze de 700 eilandbewoners en waarschuwde hen voor de tsunami die volgde op de zware aardbeving die Chili had getroffen. Het was precies op tijd – binnen enkele minuten overspoelde een reusachtige tsunami het dorp en verwoestte alles op zijn pad.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat Maitreya Martina inspireerde om alarm te slaan.)