Hier volgen enkele brieven van lezers over de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Brieven van lezers over de ‘ster’
– jan./febr. 2009

Toen ik op 19 oktober 2009 van mijn werk naar huis fietste, overwoog ik of ik een collega de link naar een internetannonce over de ‘ster’ zou kunnen of moeten sturen.
Ongeveer halverwege zag ik een helder licht aan de avondhemel. Na er een paar maal naar gekeken te hebben, realiseerde ik mij dat het ’t gebruikelijke hemellichaam (ik denk Jupiter) moest zijn dat nu al verscheidene maanden dezelfde plaats inneemt – ik zag het alleen vanuit een andere hoek dan wanneer ik het vanuit mijn huis zie.
En dus vervolgde ik mijn weg, toen ik plotseling een licht zag dat even helder was als dat waarvan ik zojuist had besloten dat het Jupiter was, maar, gezien van waar ik mij bevond, nu in een hoek van 90 graden, dat wil zeggen meer naar het oosten. Ik keek over mijn schouder en zag Jupiter daar nog steeds, keek toen weer vooruit, enigszins naar rechts, en daar was het andere heldere licht. Het kon geen vliegtuig zijn, omdat ik het dan had moeten zien naderen en groter worden, totdat de knipperlichten aan de staart of de vleugels zichtbaar zouden zijn. Maar het was er plotseling, even helder en stilstaand als Jupiter, bijna een spiegelbeeld. Na nog een paar honderd meter gefietst te hebben, werd mijn veronderstelling dat het geen vliegtuig was bevestigd toen het net zo plotseling als het verschenen was, ook weer was verdwenen. Niet langzaam uit het zicht bewegend of zo — het leek meer alsof het uitgeschakeld was. Ik voelde me blij en opgetogen over de mogelijkheid dat ik Maitreya’s ‘ster’ had gezien.
G. A., Amsterdam.
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was. Het andere heldere voorwerp was Venus.

Vrij recentelijk heb ik de ‘ster’ zien dansen. Toen ik op 6 november 2009 om ongeveer 04.00 uur uit het raam van mijn kamer keek, zag ik een heldere witte ster aan de zuidelijke hemel. Vervolgens begon hij uiteenlopende bewegingen te maken. Hij ging een beetje op en neer of bewoog zich in een uiterst kleine cirkelbeweging met de wijzers van de klok mee en tegen de wijzers in. Daarop verplaatste de ‘ster’ zich al op en neer gaand een klein stukje naar het oosten. Deze bewegingen werden ongeveer 20 minuten lang herhaald.
Op 19 november 2009 om ongeveer 02.50 uur ontdekte ik vanuit het raam van mijn kamer opnieuw de heldere witte ster aan de zuidelijke hemel. De ‘ster’ veranderde van positie in een wervelende beweging tegen de wijzers van de klok in en vervolgens met de wijzers van de klok mee. En daarna maakte hij een schommelende beweging. Het was alsof de ‘ster’ aan het dansen was! Het dansen maakte mij gelukkig en ik grinnikte in mijzelf. Ik wenste de ‘ster’ in gedachten welterusten en vervolgens zwakte hij af in de ‘slaapmodus’. Was het de ‘ster’?
Naam bij de redactie bekend, Chiba-ken (Japan).
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Op 5 september 2009 om 21.30 uur zagen mijn vrouw, dochter en ik, als deelnemers van een groep toeristen in Kranjska Gora in Slovenië, evenals een aantal inwoners een cirkelachtig lichtschijnsel recht boven ons aan de hemel. De glanzende bol veranderde constant van vorm, alsof hij in brand stond, en straalde een kleurschakering van geel licht met een ondertoon van oranje uit. Ofschoon het leek alsof de bol in brand stond, waren er geen vlammen of rook te zien. Hij was ongeveer half zo groot als de maan die op dat moment opkwam. Terwijl het hemellichaam zich op asymmetrische wijze richting het westen bewoog en tussendoor verschillende keren stopte, veranderde het langzaam maar zeker van vorm. Uiteindelijk, terwijl de lichtbron steeds kleiner werd, kregen we de indruk dat hij uitdoofde en ging verdwijnen. Op dat moment zag mijn vrouw een klein dof blauw licht aan de hemel dat zich richting westelijke horizon voortbewoog.
Zou dit lichtschijnsel een aanwijzing kunnen zijn van de komst van Maitreya?
Z., J. en T., Slovenië.
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Op 20 oktober reed ik met de auto naar huis van München naar Regensburg. We waren met z’n vieren en kwamen terug van een spirituele bijeenkomst. Omstreeks 22.00 uur keken we naar de avondlucht waar veel sterren te zien waren. Ik had de vrouw die naast me zat over de ‘ster’ verteld en vroeg me af of het dezelfde ster was die we iedere avond rond deze tijd zagen en waarvan ik vermoed had dat het Jupiter was. De vrouw vroeg of dat daarbuiten de ‘ster’ was. Ik zei dat ik dacht van niet; ik dacht dat het Jupiter weer was. Plotseling begon de ster in omvang toe te nemen! Hij werd in enkele seconden groter en helderder: veel groter dan enige ster die ik ooit gezien heb. Nu was ik er zeker van dat het de ‘ster’ moest zijn die Maitreya aankondigt.
Na een poosje verplaatste de ster zich omhoog in de nachtelijke hemel. Hij flikkerde, toen veranderde het, op een ster lijkende, witte licht in een andere vorm, als een vliegend voorwerp met twee of zelfs meer delen. We konden heel duidelijk rode en groene lichten zien, die flikkerden. Het hele voorwerp leek heel dichtbij te zijn, dichter bij dan vliegtuigen. Het flikkerende licht leek te stoppen, toen verdween het voorwerp boven onze auto. Dit was allemaal heel indrukwekkend, met name voor de andere vrouw. Zij wilde de hele weg verder tot we thuis aangeland waren, meer van ons verhaal weten.
1) Was het de ‘ster’? 2) Ik ben nu een beetje in verwarring over de ‘ster’ die ik iedere avond voor onze flat in Regensburg zie en waarvan ik altijd heb aangenomen dat het Jupiter was. Kunt u zeggen of dat waar is?
D. M., Regensburg (Duitsland).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat 1) het was de ‘ster’ die jullie op 20 oktober zagen. 2) Soms is het de ‘ster’, af en toe is het Jupiter, maar meestal is het Maitreya’s ‘ster’.

Op 8 oktober 2009 werd ik om half twee ‘s nachts wakker en ging naar de keuken voor wat water; ik keek uit het raam, zoals altijd, en zag een heel grote heldere ster in de lucht boven New York-Stad, in het zuid-westen. Ik vond de ster buitengewoon groot en hij stond helemaal alleen in het open luchtruim. Ik pakte mijn verrekijker om hem beter te kunnen zien en vroeg of dit de wonder-‘ster’ was? De ‘ster’ ging zich met een ongelooflijke snelheid verplaatsen. Het was alsof ik mijn eigen privé lichtshow kreeg. Toen ik de verrekijker neerlegde, verscheen de ster in normale toestand. Pas wanneer ik de verrekijker weer oppakte, begon de ‘voorstelling’ weer. Het was geweldig om gade te slaan. Was dit de wonder-‘ster’?
Y. S., Long Island (NY, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het inderdaad de ‘ster’ was die Maitreya’s aanwezigheid aankondigt.