Vragen en antwoordenjanuari/februari 2010

V. “Vandaag zetten 56 kranten uit 45 landen een uitzonderlijke stap. Voor één keer spreken zij via een gezamenlijk hoofdredactioneel commentaar met één stem. Wij doen dat omdat de mensheid met een ernstige crisis wordt geconfronteerd.” Dit was de ongekende actie van redacties van kranten over de hele wereld aan de vooravond van de Klimaatconferentie in Kopenhagen in december 2009. Was deze gezamenlijke actie geïnspireerd door de Geestelijke Hiërarchie? Zo ja, door welke Meester? Kunnen we de komende maanden meer van zulke historische gebeurtenissen verwachten?
A. Ja, door Maitreya. Dergelijke acties door groepen mensen in verschillende sectoren van de samenleving zullen toenemen en de komende maanden en jaren vorm aannemen. De media zijn eigenlijk de spreekbuis van het volk, die het verlangen van het volk naar actie om de planeet te redden weerspiegelt. Dit soort acties zal in een of andere vorm doorgaan totdat dergelijke initiatieven niet meer nodig zijn.

V. Nadat de leiders er op de Klimaatconferentie van de VN in Kopenhagen in december 2009 er niet in waren geslaagd om een vérreikend akkoord te sluiten, worden er beschuldigingen geuit over de redenen voor deze mislukking. Lag het aan 1) China, en in zekere mate aan India, waar de economie nog steeds groeit en die hun eigen economische belangen wilden beschermen; 2) industriële en zakelijke belangen, voornamelijk vertegenwoordigd door de Amerikaanse kamer van koophandel, waardoor geen enkele maatregel werd afgesproken die hun vrijheid om naar hartelust te vervuilen, zou beknotten; 3) de Deense premier die, ernstig verlegen om een of ander resultaat, slechts een zwak en gedeeltelijk akkoord tussen slechts enkele geselecteerde landen wist te bereiken?
A. 1) Ja. 2) Ja. 3) Nee.

V. Verwacht de Hiërarchie van Meesters dat de verschijning van de Heer Maitreya voor het jaar 2012 voltooid zal zijn? Of is deze gepland in 2012?
A. Deze is niet gepland voor 2012 of enige andere specifieke datum. De hoop en verwachting is dat het in de zeer nabije toekomst zal plaatsvinden.

V. Zal de datum en tijd van Maitreya’s Verklaringsdag van tevoren worden aangekondigd?
A. Ja. De media zullen de tijd bekendmaken.

V. Er lijken aanwijzingen te zijn dat de vermeende aanslag op een vliegtuig van Northwest Airlines in Detroit op 25 december 2009 niet precies was wat ons wordt voorgehouden en dat het was ‘geënsceneerd’. 1) Maakte het deel uit van een plan om de VS een excuus te geven om hun invloed in de Golfregio uit te breiden (door met de beschuldigende vinger naar Jemen te wijzen), ofwel om de olietoevoer veilig te stellen dan wel om andere geopolitieke redenen? 2) Was het om een excuus te hebben om op vliegvelden overal ter wereld ‘body scanners’ te installeren, waardoor de fabrikanten van de scanners grote winsten kunnen maken? 3) Was het een poging van Republikeinse en/of zakelijke belangen om president Obama in verlegenheid te brengen of hem te dwingen ‘kracht’ te tonen in de zogenaamde ‘oorlog tegen terreur’?
A. 1) Nee. 2) Nee. 3) Nee. Dit is ook weer een voorbeeld van een ‘samenzweringstheorie’ die met name Amerikaanse reacties ten deel vallen. Welke ‘aanwijzingen’ zijn er dat deze vragen pertinent zijn? Waarom beseffen mensen niet dat deze gebeurtenissen gewoon een feit kunnen zijn? In het algemeen, maar vooral in Amerika, lijken mensen geen enkel geloof meer te hechten aan de uitspraken van politici, wat begrijpelijk is. Maar we moeten wel ons gezonde verstand gebruiken en niet paranoïde worden.

V. 1) In welke mate was het terroristische incident op 25 december 2009 op een vlucht van Amsterdam naar Detroit een poging van de ‘kwade krachten’ van de planeet om Maitreya’s openlijke verschijning te vertragen? 2) In welke mate is Maitreya’s verschijning erdoor vertraagd? 3) In hoeverre waren de Meesters ervoor verantwoordelijk dat de bom niet is afgegaan in het vliegtuig?
A. 1) Helemaal niet. 2) Maitreya’s verschijning is niet vertraagd. 3) Helemaal niet.

V. Op 12 december 2009 vond een 12-jarig meisje in de Nicaraguaanse stad Jinotega een beeltenis van de Maagd van Guadaloupe op de vloer van haar huis bij het altaartje voor de Madonna. Haar tante probeerde de beeltenis met een zwabber weg te vegen, maar dat haalde niets uit. Is dit een echt wonder?
A. Ja, het is een echt wonder dat werd gemanifesteerd door de Meester die de Madonna was.

V. Kan het zijn dat astronomen de ‘ster’ wel zien maar, omdat ze niet weten hoe ze dit nieuwe verschijnsel moeten verklaren, ze het een nieuw ontdekte planeet of een asteroïde noemen?
A. Ik denk niet dat dat is wat er gebeurt. Maar aangezien beroepsastronomen geen verklaring hebben voor deze ‘hemellichamen’ (tenzij ze geloven wat ik zeg over de ‘ster’) zijn ze geneigd het bestaan er van te negeren.

V. In The Examiner (10 december 2009) las ik een artikel getiteld “Noorse lichtspiraal – mislukte raketlancering veroorzaakt door ufo?” Het bericht meldde dat een raketlancering van de Russen in de regio was mislukt en vervolgde: “In een aantal gevallen zijn proeflanceringen met kernraketten mislukt door inmenging van ufo’s. Was een buitenaardse intelligentie de oorzaak van de mislukte lancering van de Russische raket, teneinde een spiraalvormig licht te genereren, in de wetenschap dat dit de aandacht van de wereld zou krijgen tijdens de reis van president Obama naar Noorwegen? Deden de buitenaardsen dit in de wetenschap dat Obama in zijn dankrede voor de Nobelprijs voor de Vrede zou spreken over de uitbanning van kernwapens?” Het artikel bevat ook een ooggetuigeverslag van een ufo-waarneming in 1964 door een voormalig luitenant van de Amerikaanse luchtmacht, professor Robert Jacobs, die er tot voor kort het zwijgen toe deed. Er hebben zich ook andere klokkenluiders gemeld.
Komen de Ruimtebroeders inderdaad ‘tussenbeide’ bij proeven met kernraketten?
A. Nee. Er heeft op 9 december 2009 geen proeflancering van een Russische of andere kernraket plaatsgevonden. Er is een overeenkomst tussen de Russen en de Westerse landen, waar men zich strikt aan houdt, om elkaar van tevoren over zulke proeven te informeren (om de mogelijkheid uit te sluiten dat de andere partij de derde wereldoorlog zou beginnen). Het spiraalvormige licht boven Noorwegen werd veroorzaakt door een ruimteschip (Maitreya’s ‘ster’) die van achter de bergen opsteeg en vervolgens zorgvuldig en doelbewust de spiraal creëerde. De hele gebeurtenis duurde 12 tot 14 minuten en heeft geen brokstukken achtergelaten.

V. In de loop der jaren zijn er verscheidene spiraalvormige graancirkels verschenen. Bestaat er een verband tussen het spiraalvormige licht dat onlangs boven Noorwegen werd gezien en deze spiraalvormige graancirkels?
A. Ja. Beide zijn gemaakt door ruimteschepen afkomstig van onze zusterplaneten in ons stelsel. De spiraal aan de hemel in het noorden van Noorwegen werd gemaakt door de ‘ster’ die is verschenen als de Voorbode van Maitreya’s verschijning in het openbaar.

V. Aanvankelijk was ik heel opgetogen over het verschijnsel boven Noorwegen. Ik heb zelf nog steeds de ‘ster’ niet gezien, zoals vele anderen uit de hele wereld. Maar toen kwam het landelijke nieuws met het bericht dat het in feite ging om een raket die per abuis door een Russische onderzeeër was gelanceerd. 1) Misleiden de media het publiek opzettelijk over de ware aard van deze gebeurtenis, uit verzet tegen de komst van Maitreya en alle veranderingen die Hij de mensheid komt brengen? 2) Ik heb gehoord dat de Russen hebben toegegeven dat ze een raket hadden gelanceerd en dat dat mislukt was.
A. Ja, ja, en nog eens ja. Ze doen hun best, zoals gebruikelijk, om het volk te misleiden, maar niet voor lang meer. De mensen zullen weigeren op deze manier te worden bedrogen. 2) Dit is als verklaring gegeven, maar het is niet waar. De Russen hebben zelfs ontkend dat ze een raket hadden gelanceerd.

V. Het lijkt erop dat Noorwegen een bijzondere rol speelt in de verschijning van het ‘ster’-teken.  De naar ik meen eerste foto was van een kruisvormige ster, en nu deze schitterende en intrigerende spiraal. Kunt u uitleggen waarom dit zo is? Heeft de stralenstructuur van Noorwegen er iets mee te maken?
A. Nee. Dit is puur toeval, maar we zijn blij dat de mensen in Noorwegen zo oplettend zijn en er melding van maken.

V. Ik woon met mijn gezin in Leipzig (Duitsland) en heb de ‘ster’ al heel vaak gezien. Maar op 2 december 2009 rond half elf ’s avonds zagen mijn vrouw en ik iets spectaculairs. Ik wil u graag vragen of we alle vier ‘sterren’ in het oosten naast de maan hebben gezien? Ze knipperden in verschillende kleuren, van blauw naar rood, en vormden een ruit.
Dank u hartelijk voor uw antwoord en het werk dat u al zoveel jaren doet. Ik zie ernaar uit om Maitreya op televisie te zien. (D. K., Leipzig, Duitsland.)
A. Ja, het samenkomen van de vier ‘sterren’ is een nieuwe ontwikkeling en gebeurt steeds vaker. Dank voor uw vriendelijke woorden.

V. Op Eerste Kerstdag ging ik om half twee ’s nachts naar bed. Het was nogal bewolkt die nacht en de sterren zagen eruit als kleine witte puntjes, maar tegenover mijn raam zag ik een ster die anders was dan alle andere: hij straalde helder gouden licht uit, echt waar! Ik had nog nooit zo’n gouden ster aan de hemel gezien en ik was heel verbaasd. Deze ster was ook nog eens omringd door vele heldere stralen van verschillende kleuren met heldere punten aan het uiteinde. Het zag eruit als een enorm spinneweb: de andere sterren hadden dit effect niet. Ik heb zitten denken aan de ster van Bethlehem. Kunt u zeggen of dit het ‘ster’-teken was of niet? (F. L., Frankrijk.)
A. Ja, het ster-achtige voorwerp dat u zag was inderdaad Maitreya’s ‘ster’, de Voorbode van Zijn verschijning op de Amerikaanse televisie (maar als ‘een van ons’, zonder de naam Maitreya te gebruiken).

V. Op de avond van 30 november waren we in het EPCOT Center in Disney World (Florida, VS). Toen we rond een uur of 10 ’s avonds vertrokken, zag ik een heldere ster in het westen. Was dat Jupiter of de ‘ster’? (J. W., Harward, MA, VS.)
A. Het was de ‘ster’, de Voorbode van Maitreya.

V. Rond 21 november 2009, tussen 4 en 5 uur ’s morgens, zag ik een prachtig stralend voorwerp aan de horizon. Ik ging eventjes twee minuten de kamer uit en toen ik terug kwam was het verdwenen. Het was zo prachtig en stralend, dat ik me afvroeg wat het was. Ik zie ‘s nachts vaak heel heldere sterren als ik uit mijn raam kijk. Zijn sommige ervan de ‘ster’?
Deze gebeurtenissen hebben beslist een gevoel van hoop in mijn leven gebracht en ongetwijfeld geldt dat ook voor vele anderen, dus dank u voor uw tijdschrift. (K. C., Wellington, Nieuw-Zeeland.)
A. Ja, het “stralende voorwerp” was inderdaad Maitreya’s ‘ster’.

V. Op 4 december 2009 liep ik om zeven uur ’s avonds, na mijn werk, naar de bushalte in Surrey (BC, Canada), toen ik aan de hemel in het oosten volgens mij de ‘ster’ zag. De volgende avond zag ik dezelfde ‘ster’, maar ook een aan de zuidelijke hemel. Op 25 en 28 december zag ik na mijn werk dezelfde ‘ster’ en ik denk dat ik de ‘sterren’ ook in White Rock (BC) gezien heb, waar ik woon. Het zijn de grootste en helderste sterren aan de hemel, maar soms lijkt het alsof ze mijn aandacht willen trekken, alsof ze willen dat ik ze zie. Het lijkt soms alsof ze zich verplaatsen wanneer ik ze vraag om bevestiging dat ze de ‘sterren’ zijn. Zijn dit de ‘sterren’ van onze Ruimtebroeders?
Wat moet je doen als je ze ziet? Krijgen we een zegening? Kunnen we ze iets vragen, of moeten we gewoon dankbaar zijn voor de ervaring? (J. C., White Rock, BC, Canada.)

A. Dit zijn inderdaad waarnemingen van Maitreya’s ‘ster’, die dus een enorm ruimteschip is. Het klopt inderdaad dat ze uw aandacht trekken en reageren op uw verzoek om bevestiging. Er is niets dat men moet ‘doen’ als men de ‘ster’ ziet, behalve zoveel mogelijk mensen over de ‘ster’ vertellen. Het is de Voorbode van Maitreya, die wijst op Zijn aanstaande verschijning op de Amerikaanse televisie (zonder dat Hij Maitreya wordt genoemd).

 


Lees ook de vragen en antwoorden van vorige maanden.