Nieuw boek Benjamin Creme:
‘De Bundeling van de Krachten van Licht — UFO’s en hun geestelijke missie’

book_coverHet nieuwe boek van Benjamin Creme, The Gathering of the Forces of Light, is een boek over ufo’s maar dan anders. Het is geschreven door iemand die zelf met de ufo’s heeft gewerkt en ze uit eigen ervaring kent. Benjamin Creme ziet de aanwezigheid van ufo’s als onderdeel van een plan en van onmetelijke waarde voor de mensen op Aarde.
Volgens Benjamin Creme zijn de ufo’s en hun bemanningen op een geestelijke missie om het lot van de mensheid te verzachten en deze planeet te redden van verdere en nog snellere verwoesting. Onze eigen planetaire Hiërarchie, onder leiding van Maitreya, de Wereldleraar, die nu onder ons verkeert, werkt onvermoeibaar met haar Broeders uit de ruimte in een gezamenlijke onderneming om de gezondheid van de Aarde te herstellen.
Creme laat zien dat alle planeten van ons zonnestelsel bewoond zijn, maar op fysieke niveaus die buiten het huidige menselijk waarnemingsveld liggen, de zogeheten etherische gebieden. De ruimtevaartuigen bestaan uit hetzelfde etherische materiaal en hebben volledige beheersing over de energieën in de ruimte. Onze Ruimtebroeders zijn niet alleen verantwoordelijk voor de graancirkels, maar ook voor de voorbereidingen op Aarde voor een nieuwe technologie van licht, die ons onbeperkt energie, direct afkomstig van de zon, zal geven. Wanneer we oorlog voor altijd uitbannen en ernaar streven om in juiste verhoudingen te leven, zal ons die technologie gegeven worden. Voor de Geestelijke Hiërarchie van zowel onze eigen als de zusterplaneten van ons stelsel betekenen juiste menselijke verhoudingen het einde van wedijver en het begin van een tijdperk van samenwerking, dat wordt gekenmerkt door samendelen, rechtvaardigheid en vrijheid.
Het boek gaat ook in op de verschijning van nieuwe en integralere vormen van onderwijs, die nodig zullen zijn naarmate we een grote verandering in bewustzijn ervaren en ons steeds bewuster worden van de rijkheid van het leven dat voor ons ligt, bevrijd van de wurggreep van commercialisering en de overheersing van de marktwerking.
Fantasie? Benjamin Creme schrijft met zo’n overtuigingskracht en gezag dat het moeilijk is om zijn boodschap te betwisten. We laten het aan de lezer om zijn eigen conclusies te trekken; hoe dan ook zal, volgens de schrijver, de waarheid spoedig voor iedereen duidelijk worden en de mensheid bewust maken van haar eigen goddelijkheid en de vestiging van de regel van de geestelijke wet op Aarde.

The Gathering of the Forces of Light — UFOs and their Spiritual Mission
ISBN 978-90-71484-46-9; prijs: US$16, £12; 240 blz.
Verschijningsdatum: juli 2010; de Nederlandse uitgave wordt later dit jaar verwacht.