Tekenen van de tijd – juni 2010

Honing vloeit uit Jezus-beeld

In een huis in de wijk Sapopemba in São Paulo (Brazilië) staat een gipsen Jezus-beeld, waarvan volgens de eigenaar sinds 18 februari 2010 het linkeroog honing afscheidt. Een wetenschapper die het beeld onderzocht, dacht dat het gips zachter was geworden als gevolg van de hoge temperaturen van de laatste tijd, maar hij kon niet verklaren waar de honinggeur vandaan kwam. (Bron: Share International-lezer, Brazilië)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een wonder is dat door Maitreya wordt gemanifesteerd.)

Indiaas meisje huilt tranen van bloed

Twinkle Dwivedi, een jong meisje uit Lucknow (Uttar Pradesh, India), huilt al twee jaar tranen van bloed. Op gezette tijden stroomt er bloed uit haar ogen, haar hoofd en andere delen van haar lichaam, maar ze voelt geen pijn. Het zag er zo alarmerend uit dat ze thuis werd gehouden van school en haar moeder van alles geprobeerd heeft om de oorzaak van de ‘kwaal’ te achterhalen.
Volgens een programma dat in januari 2010 op het Britse televisiekanaal Channel 4 werd uitgezonden waarin het verschijnsel werd onderzocht, was er volgens Ayurvedische doktoren niets met haar aan de hand, heeft het heilige ritueel van baden in de Ganges het bloeden niet gestopt, verklaarde een spiritist dat het door ‘kwade geesten’ kwam en wees een Indiase christelijke bisschop de mogelijkheid van ‘stigmata’ af omdat Twinkle niets wist van Jezus en geen band had met de christelijke kerk.
Ten slotte poogde de Amerikaanse hematoloog dr. George Buchman het probleem op te lossen door te zoeken naar bewijs van snijwonden en het bloed te analyseren. Hij en een Indiase specialist stelden vast dat het bloed van Twinkle geen abnormaliteiten bevatte, dat het bloed niet van haar moeder was en dat het overeenkwam met Twinkle’s eigen bloedtype. Buchman kwam uiteindelijk tot de conclusie dat hij geen idee had waardoor het verschijnsel werd veroorzaakt: “Mijn hart vertelt me dat dit werkelijk iets is dat ik nooit eerder gezien heb. Mijn hoofd vertelt me als arts-wetenschapper dat het Syndroom van Münchhausen [ziekte door de ouder verzonnen] de waarschijnlijkste diagnose is. Maar ik sta open voor andere meningen.” Tijdens het tv-programma werd niet één keer het woord ‘wonder’ genoemd en Twinkle zelf werd evenmin om uitleg gevraagd. (Bron: Channel 4 Television, VK)
(Benjamin Creme: Volgens mijn informatie zijn de uitzonderlijke bloedingen bij het meisje het gevolg van een wonder dat verricht werd door Maitreya, Die haar verteld had dat het zou gebeuren en haar geruststelde dat ze zich geen zorgen hoefde te maken, alles zou goed komen, ze was niet ziek en het zou haar geen kwaad doen. Het werd gemanifesteerd als een teken. Maar Twinkle vertelde dat niet; misschien was ze de feitelijke gebeurtenis vergeten. Hoe het ook zij, ze gaat er argeloos mee om, mist alleen haar lessen op school en geniet verder van het leven.)
(Zie voor soortgelijke wonderen die door Maitreya en de Meester Jezus werden gemanifesteerd, Share International, december 2009, “Tieners huilen tranen van bloed”.)

Grotschildering van UFO

Antropologen die in een afgelegen gebied van India werken, hebben prehistorische grotschilderingen ontdekt met afbeeldingen van buitenaardse wezens en ufo’s. De schilderingen werden gevonden in grotten die verborgen liggen in een ondoordringbaar oerwoud in het district Hoshangabad van de staat Madhya Pradesh. Op een van de grotschilderingen is een afbeelding te zien van wat een buitenaards wezen in een ruimtepak lijkt en een schotelvormige ufo. Achter de ufo is een krachtveld of spoor zichtbaar. Wassim Khan, een archeoloog die de afbeeldingen heeft gezien, zegt dat de wezens en voorwerpen in de schilderingen totaal verschillen van eerder ontdekte voorbeelden van prehistorische grotkunst die het leven in dat gebied uitbeelden. (Bron: Rajastan Times, India)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de ‘man’ in de tekening van Mars was. Deze grotschildering werd 40.000 jaar geleden geschilderd.)

Wereldwijde UFO-waarnemingen

Australië

Op 21 maart 2010 werd een ufo gezien boven een drukke straat in Sydney. Fiona Hartigan stapte zondagavond uit haar auto om foto’s van de zonsondergang te maken, toen ze een zwart voorwerp in de lucht zag dat zich begon te verplaatsen. “Het begon op een afstand van ongeveer 800 meter, maar kwam dichterbij tot ongeveer 400 meter en toen verschenen er twee andere kleine ronde dingen uit een stralend oranje licht erboven. Er klonk geen geluid. Het was rustig en vredig, maar heel vreemd.” Fiona zag de grote ufo wegschieten, terwijl de kleinere ufo’s zich in tegengestelde richting weghaastten. (Bron: The Daily Telegraph, Australië)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimteschip van Mars was.)

Mexico

Op 3 januari 2010, om ongeveer half een ’s middags, reden Francisco Alvarado, zijn vrouw en vier familieleden in de Mexicaanse stad Metepec. Een achtpuntig stervormig zwart voorwerp volgde hen door de lucht, al ronddraaiend terwijl het zich voortbewoog. De auto reed 100 km per uur en het voorwerp volgde hen met dezelfde snelheid. Als ze de auto stopten, stopte het voorwerp ook en het zette zich weer in beweging als ze weer verder reden. Het echtpaar slaagde erin om het voorwerp op film vast te leggen die op de website Los Archivos de la Tierra werd gepubliceerd; de opnamen kunnen ook op YouTube worden bekeken. Het voorwerp volgde hen geruime tijd alvorens in de wolken te ‘verdwijnen’, aldus Juana Flores, Alvarado’s schoonzus, die zei: “Ik geloofde nooit in ufo’s en wanneer ik ze op TV zag, zei ik altijd dat die mensen gek waren… maar dat is nu wel anders. Ik geloof nu dat er ufo’s bestaan – wie weet hoeveel.” (Bron: YouTube; www.losarchivosdelatierra)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het de ‘ster’ was.)

Zuid-Amerika

Eind 2009 was er een groot aantal ufo-waarnemingen, waarvan vele aanzienlijke publiciteit kregen in de media en op YouTube.
Veel van deze waarnemingen vonden plaats boven Zuid-Amerika – onder andere boven Peru, Argentinië en Chili. De gebeurtenis die de meeste publiciteit kreeg, vond plaats op 27 november 2009 in Salta (Argentinië), waar honderden ooggetuigen om 2 uur ’s nachts een reusachtige ufo van het type ‘moederschip’ vol lichten boven de stad zagen vliegen. Volgens getuigen was er op het moment dat de ufo boven de elektriciteitscentrale van de stad vloog, een stroomonderbreking in de stad.
Op 19 november 2009 verscheen er boven San Andresito in Bogotá (Colombia) een aantal “vreemde stippen” in de lucht, wat de aandacht van honderden voorbijgangers trok. Deze stippen waren wit en rood van kleur en vlogen op één lijn. Na een paar minuten waren er zeven stippen, die ongeveer een uur lang te zien waren en door de krant El Tiempo gefilmd werden. (Bronnen: El Tiempo, Columbia; ovnisalta.com.ar, citytv.com, Argentinië; www.allnewsweb. com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat deze waarnemingen ruimtevaartuigen van Mars en Venus waren.)

Verenigd Koninkrijk

Rond de Kerst werden ook waarnemingen in de lokale Britse media gemeld. Op 29 december 2009 publiceerde de Bolton News een verhaal met de kop “Witte lichten gezien aan feestelijke avondhemel”, waarin waarnemingen van ufo’s in het gebied rond de noordelijke stad Bolton werden beschreven. Een ooggetuige, ‘John’, uit het naburige dorp Edgworth, berichtte dat hij 20 minuten lang naar twee bolvormige witte lichten had staan kijken, die “in een soort zijwaartse dansbeweging met elkaar leken te spelen, waarbij ze zich heel snel van de ene naar de andere kant verplaatsten, alvorens te verdwijnen.”
Op 27 december om 23.10 uur maakten Thomas en Lynne in het naburige dorp Harwood melding van “zes of zeven lichten die, zichtbaar op de wolken alsof ze vanuit de grond geprojecteerd werden, dansten en elkaar achterna zaten, maar er was geen lichtstraal zichtbaar.” Later zagen ze vier V-vormige voorwerpen door de lucht zweven met contouren die “in roodachtig-oranje gekleurde lichten” afstaken tegen de hemel.
De Welwyn Hatfield Times berichtte over een ufo die op Eerste Kerstdag werd gezien. Christian Joseph bezocht familie in Welwyn, Herfordshire, toen hij rond half zes ’s middags een vreemd oranje licht opmerkte. “Ik zag wat ik dacht dat een vuurwerkraket was, die uit de richting van Lockleys Farm in een boog van rechts naar links in de lucht werd geschoten,” vertelde hij. “Het straalde een schitterende diepe oranje kleur uit en zag er eigenlijk niet uit als enig ander vuurwerk dat ik ooit gezien heb.” Hij keek “ongeveer een minuut” naar het voorwerp dat in de lucht hing, voor het langzaam in de verte verdween. Hij voegde eraan toe: “Ik heb me sindsdien afgevraagd of het een Chinese lantaarn kon zijn geweest, maar door de manier waarop het omhoog versnelde in een raketachtige boog denk ik toch dat het dat niet was.”
De Bridlington Free Press publiceerde eveneens een waarneming op Eerste Kerstdag, die door medewerkers van de BBC Lincolnshire website werd bevestigd. Ben Walker zag ’s middags vanuit de tuin van zijn zuster een oranje bol in de lucht die zich in een rechte lijn voortbewoog. Volgens Walker was het voorwerp “pakweg een kwart van de afmeting van de zon, maar lang niet zo helder.” Het “bewoog zich ongeveer een minuut lang in een rechte lijn voort, alvorens in een rechte hoek om te keren en naar de verte te koersen.” Ben Walker vertelde dat het voorwerp zich langzamer verplaatste dan een sportvliegtuig zou kunnen en “er was geen wind, dus denk ik niet dat het een Chinese lantaarn was, bovendien was er geen opwaartse beweging, alleen een zijwaartse.” (Bronnen: The Bolton News, Bridlington Free Press, Welwyn Hatfield Times, VK)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat al deze waarnemingen in het VK ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Sri Lanka

Gamini Obeysekera uit Polonnaruwa, Sri Lanka, maakte op 18 november 2009 melding van een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp (net als een ruimtevaartuig) op ongeveer één kilometer hoogte boven het eeuwenoude standbeeld van Thivanka Boeddha in de historische stad Polonnaruwa op Sri Lanka.
Hij vertelde dat het “oranje en blauw van kleur was” en dat de afmetingen van het voorwerp geregeld veranderden. Het voorwerp was helder in de maanverlichte avond. (Bron: gossiplanka.blogspot.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een ruimtevaartuig van Mars was.)