Hier volgen enkele brieven van lezers over de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Brieven van lezers over de ‘ster’ – mei 2010

De ‘ster’ boven de VS

BerkelyIk heb in de afgelopen twee weken volgens mij drie maal de ‘ster’ gefilmd. De eerste keer was op 31 maart 2010 in New York, toen ik bij mijn broer in Stormville op bezoek was. Ik ging naar buiten om mijn camera te pakken en zag een heel helder voorwerp in de lucht stralen, ook al was het nog niet donker. Zelfs met het blote oog kon ik het zien flitsen en van kleuren veranderen. Ik haalde mijn camcorder met een 70x zoomlens tevoorschijn, begon in te zoomen en op te nemen. Het voorwerp wisselde van kleur, afmeting en vorm en danste in het rond, hoewel ik deed wat ik kon om de camera stil te houden! Ik voelde echte vreugde terwijl ik aan het filmen was, wat ongeveer vijf minuten duurde. Op een gegeven moment werd het voorwerp heel groot en bijna doorzichtig. Ik was echt verbaasd, omdat ik me had voorgenomen om tijdens mijn verblijf in New York de ‘ster’ te zien en te filmen.
De tweede waarneming was op 7 en 8 april in Pinole Valley (Californië). Weer veranderde de ‘ster’ van afmeting, vorm en kleur, maar hij verplaatste zich ook snel in het rond, waarbij hij van een zeshoek in een cirkel veranderde en weer terug.
De derde waarneming was boven Berkeley (Californië). Op 9 april 2010, toen ik op weg was naar Transmissie-meditatie en mijn auto parkeerde, zag ik aan de westelijke hemel iets wat op de ‘ster’ leek. Het had veel van dezelfde kenmerken als de vorige keren dat ik hem zag.
Waren deze voorwerpen echt de wonderbaarlijke ‘ster’?
D. C., Berkeley (Californië, VS).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat dit alle drie waarnemingen waren van Maitreya’s ‘ster’.)

Op 22 oktober 2009 ‘volgde’ ik op weg naar huis om 19.30 uur een flikkerende ster (het flikkeren leek niet regelmatig, zoals bij een vliegtuig), maar wanneer ik stil stond leek hij ook stil te staan. Na een paar minuten kon ik hem niet meer zien. Was het de ‘ster’?
B. K., Zürich (Zwitserland).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.)

Onder: De ‘ster’ gefotografeerd op Paaszondag, 4 april 2010, om 20.30 uur boven Hullbridge (Essex, VK) door Carol Emmerson.
Hullbridge