Tekenen van de tijd – mei 2010

Kruis van licht in Californië

Honderden mensen komen naar een huisje in de stad Watsonville (Californië, VS) om een kruis van licht te zien dat daar medio maart 2010 verscheen.
Wanneer het licht achter het garageraam van het één etage hoge huis aan is, is een kruis van helder licht te zien dat in de overdekte carport schijnt. ’s Nachts wordt het kruis op de vloer geprojecteerd en verandert van kleur en vorm afhankelijk van het soort licht erachter.
Mensen komen dag en nacht binnen en buiten de garage. Buurman Jaime Salvadoran vertelde: “Ik ben gelovig, dus is dit voor mij echt belangrijk. Ik ben blij zoveel mensen te zien die hiervoor naar buiten komen. Het is werkelijk ongelooflijk; het is een wonder.”
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een kruis van licht is, gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

UFO in Schotland

In de jaren ’70 waren mijn tante Liz en oom Pete aan de kust in Schotland. Boven de baai waar ze liepen verscheen een laagvliegende vlakke schotel en volgde hen een klein eindje. Pete zei dat het een beetje angstig was omdat ze nergens konden schuilen, maar de schotel verdween. Ik vraag me af wat het was.
R. S., Huntington, (Hork, VK).
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de schotel een sensor- en luisterapparaat van een ruimteschip was.)

AppelAppelwonder

In 2009 vond ik deze appel op de grond onder mijn boom. De foto toont een bijna volmaakte afbeelding van een kruis op de appel. Zou uw Meester kunnen zeggen of dit een wonder of gewoon stom toeval was?
Q. M.P., (Duitsland).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de Meester Jezus het kruis op de appel manifesteerde.)


Onder: Zegening van de Meester Jezus op een foto van een jongetje, ingezonden door Michael Smith uit Fontana (Californië, VS).
zegening