De ster die Maitreya's verschijning aankondigt - november 2010

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt.

Benjamin Creme’s Meester heeft bevestigd dat deze nieuwe foto’s de ‘ster’ tonen die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Grand Mesa
Foto genomen op 18 september 2010 om 22.29 uur op de Grand Mesa, ongeveer 75 km ten oosten van Grand Junction (Colorado, VS). “Mijn man en ik zagen een heel helder voorwerp dat rood, groen, blauw en wit knipperde. Het leek op dezelfde plaats te blijven en naarmate de nacht verstreek verplaatste het zich verder boven de horizon. We keken er wel twee uur naar,” schrijft DE.



Geachte redactie,
SpelongiZie a.u.b. de bijgevoegde foto’s die ik tijdens een vakantie in Italië in de laatste twee weken van augustus 2010 heb genomen. Ik verbleef in het dorpje Spelonga, dat uitzicht biedt op de berg Vettori. Op een avond onder het wandelen zagen we een heel helder geel licht, dus zoomden we sterk in met de camera om deze foto’s te nemen. Ik zie deze lichten steeds vaker. Op 25 september 2010 zag ik een helder oranje licht naar mijn flat vliegen, dat een scherpe bocht naar rechts nam en wegvloog. Een paar seconden later kwam er nog een dat dezelfde baan volgde en op het moment dat het de bocht naar rechts maakte, vloog de eerste terug om het te ontmoeten, waarna ze beide wegvlogen. Ik weet dat deze lichten een soort ruimtevaartuig zijn door hun helderheid en de snelheid waarmee ze vlogen.
RD, (Verenigd Koninkrijk)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)

Amsterdam
Amsterdam – Op 2 augustus 2010 van 23.00 uur tot zonsopgang gefilmd in Amsterdam. Het voorwerp bewoog zich van oost naar west boven de huizen. Ingezonden door M.Z, Nederland.





Klik hier voor meer informatie over de 'ster'.