Maitreya's ‘ster’ in de media - oktober 2010

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt.

Hier volgt een selectie uit de berichten in Share International, oktober 2010.

Ski, Noorwegen— Op 31 augustus 2010 vertoonde het Noorse TV2 News Channel een “mysterieuze lichtbol” in de lucht, de vorige avond gefilmd door Mohammed Ibrahim. Hij bleef van 20.15 tot 04.30 uur in de lucht. “Ik kon met het blote oog zien hoe hij pulseerde, van kleur veranderde en zich verplaatste,” aldus Ibrahim. “Terwijl ik het voorwerp observeerde, realiseerde ik me plotseling dat het een ufo was.”
De Noorse luchtmacht wist niet wat het was en de radar had niets ongewoons geregistreerd. (Bron: TV2 News Channel, Noorwegen)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

CucutaCucuta, Colombia — Het landelijke nieuwsprogramma Caracol Noticias meldde begin 2010 een ufo-waarneming boven de noordoostelijke stad Cucuta. Verslaggeefster Veronica Rincón interviewde drie ooggetuigen. De diamantvormige ufo verscheen op vijf achtereenvolgende avonden tussen half acht en negen uur ’s avonds, waarbij hij telkens enkele minuten bewegingloos in de lucht hing. Yebrain Dussan, die de buitengewone filmopname maakte, zei: “Het waren eigenlijk twee driehoeken die aan elkaar vastzaten. Terwijl ik inzoomde kon je zien dat er twee driehoeken aan elkaar zaten met een zwarte streep er tussen. Naarmate de tijd verstreek, leek de intensiteit van het licht dat hij uitstraalde, sterker te worden.”
Marisol Corte zei: “Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen, want het was iets ongewoons. Ik voelde ontzag voor dit grote imposant uitziende voorwerp dat daar maar in de lucht hing.” Fernando Duarte, de derde ooggetuige, zei dat hij er eerst niet veel aandacht aan had geschonken, maar toen het bleef verschijnen, konden ze zien dat het iets ‘echts’ was. Het nieuwsprogramma heeft de ufo-opname voorgelegd aan het instituut voor de burgerluchtvaart van Cucuta. (Bron: Caracol Noticias, Colombia)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

StanstedStansted, Engeland — Malcolm Harvey, uit Essex, en zijn zoon van 16 zagen begin augustus 2010 in de buurt van de luchthaven Stansted een oranje licht in de lucht, een maand nadat een voormalig politieagent had gemeld in hetzelfde gebied een oranjekleurige ufo te hebben gezien.
Harvey zei: “We reden de B1256 (van Dunmow) af naar de rijbaan richting Bamber’s Green/Stansted. Het was half elf ’s avonds en we zagen een oranje, ovaal licht in de lucht boven het weiland; er kwam een oranje gloed uit de onderkant en het bewoog zich in oostelijke richting. Het trok onmiddellijk onze aandacht omdat het anders was dan wat je ’s avonds in de lucht verwacht te zien, dus stopte ik de auto en keken we er een poosje naar. Zijn koers was niet constant. Er zat een op-en-neer beweging in, bijna alsof het zweefde, en er waren geen andere lichten dus het kon ook geen vliegtuig geweest zijn. Ik zette de motor af om naar het geluid te luisteren, maar het was volmaakt stil, dus het was ook geen helikopter…. Het verdween in de verte, maar het was beslist het onverklaarbaarste wat ik ooit gezien heb. (Bron: saffronwaldenreporter.co.uk)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)

Okayama, Japan — Y. S. uit Okayama, bericht Share International: “Begin februari 2010, rond vier uur ’s ochtends, zag ik twee heldere stralende sterren, de één groot, de ander klein, naast elkaar aan de zuidelijk hemel. De ene aan de rechterkant was heel groot en terwijl ik ernaar keek draaide hij zichzelf rond, alsof hij zich aan het uitsloven was. ‘Wauw, dat is interessant,’ dacht ik. Terwijl ik bleef kijken bewoog hij zich langzaam zijwaarts (naar het westen) en verdween. Toen verscheen de ster plotseling voor mijn ogen en geleidelijk, langzaam, ging hij naar de zuidelijke hemel en verdween. Ik dacht bij mezelf dat ik eindelijk Maitreya’s ‘ster’ naast Venus had gezien. Door me twee stralende sterren te laten zien, naast elkaar, dacht ik dat iemand me vertelde: “Nu kun je de ster herkennen wanneer je hem kunt vergelijken met Venus ernaast.”
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)

Berlijn
Deze foto's, ingezonden door O. S., tonen de snelle veranderingen in kleur van Maitreya’s ‘ster’, zoals die op maart 2010 boven de Duitse stad Berlijn werd gezien.

Zhejiang
Jinhua Zhejiang, China — Op 3 september 2010 maakte de Chinese televisie melding van een ufo die aan de hemel was verschenen, stralend “groen van kleur”, en van vorm veranderde. Velen waren er getuige van. (YouTube: ganjianglaoma)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)




Klik hier voor meer informatie over de 'ster'.