De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - september 2010

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt.

Thailand — Op 19 juni 2010 meldde het Thailandse nieuwsprogramma BBTV-Nieuws dat verscheidene mensen eerst drie en toen vier buitengewoon heldere lichten, als zonnen, boven Yong Choom Noi (provincie Sri Saket) zagen en op video vastlegden. Een wetenschapper suggereerde dat de lichten reflecties waren, terwijl een plaatselijke filosoof dacht dat het een slecht teken voor het land was en vreesde, dat het een voorbode van politieke verandering, extreem weer of iets dergelijks was. (Bron: Channel 7, Thailand)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het de vier ‘sterren’ waren die Maitreya’s verschijning aankondigen en meestal in verschillende delen van de wereld — noord, zuid, oost en west— afzonderlijk gezien worden.)

Vancouver, Washington, VS — Op 8 juli 2010 berichtte het nieuwsblad The Colombian over een waarneming van een ufo door de familie Ellis uit Vancouver. Brenda Ellis, haar broer en twee kinderen zagen vier ufo’s die zich snel heen en weer in de lucht bewogen. De ufo’s werden beschreven als “vier oranje bollen die boven hun hoofden wegschoten totdat ze hoger en hoger stegen, wit werden en verdwenen,” aldus het artikel. “Zij waren superstil, en heel erg helder en heel erg dichtbij,” vertelde Brenda Ellis. (Bron: The Columbian, VS)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het de vier ‘sterren’ van Maitreya waren, tezamen gezien.)

Mepetec, Mexico — Op 3 januari 2010 rond half een ’s middags reden Francisco Alvarado en zijn vrouw met vier familieleden in de stad Metepec. Een zwart achtpuntig stervormig voorwerp volgde hen boven in de lucht, al ronddraaiend bij het voortbewegen. De wagen reed 100 km per uur en het voorwerp volgde hen met dezelfde snelheid. Wanneer ze de auto stopten, stopte ook het voorwerp en het zette zich weer in beweging wanneer ze de auto weer op gang brachten. Het echtpaar slaagde erin om een filmopname van het voorwerp te maken en die werd op de website van Los Archivos de la Tierra gezet; het kan ook op YouTube bekeken worden. Het voorwerp volgde hen een tijdlang, alvorens in de wolken “te verdwijnen”, aldus Juana Flores, Alvarado’s schoonzuster, die vertelde: “Ik geloofde nooit in ufo’s en wanneer ik ze op TV zag, zei ik altijd dat die mensen gek waren … maar dat is nu veranderd. Ik geloof nu dat er ufo’s bestaan – wie weet hoeveel.” (Bron: YouTube; losarchivosdelatierra)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het de ‘ster’ was.)

Heilongjiang, China  — In de avond van 14 mei 2010 zagen velen in de noordelijke Chinese provincie Heilongjiang een vaartuig waarvan regeringsastronomen verklaarden dat het een ufo was. Volgens meldingen was het voorwerp zo helder dat het de hele stad verlichtte. Ooggetuigen beschreven de ufo als een kleine blauwe stip in de lucht die steeds groter werd alvorens van kleur te veranderen, en uiteindelijk uiteenviel in drie afzonderlijke voorwerpen. Die kwamen later weer tevoorschijn, voor het voorwerp ten slotte verdween. (Bron: allnewsweb.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp de ‘ster’ was die Maitreya’s verschijning aankondigt.)

Brazilie

Maitreya’s ‘ster’ op 19 mei 2010 om half een 's nachts gefotografeerd door M.G. in zuid-Brazilië.






Cheshire
Cheshire, VK
— Op 23 april 2010 zag ik om ongeveer half elf  ’s avonds uur vlakbij mijn huis in Cheshire een groot oranje licht vliegen. Ik stopte de auto en nam deze foto [rechts]. Wat is het?
R.A., Cheshire, VK.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)





St Martins Chapel
Deze stervormige graancirkel verscheen op 3 juli 2010 in een tarweveld in St. Martin’s Chapel (Chisbury, Wiltshire, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de cirkel door een Venusiaans ruimteschip gemaakt is. Hij voegt eraan toe dat de stervorm doelbewust en van belang is, en verwijst naar Maitreya’s tv-interviews.
(Foto copyright: Steve Alexander)




Klik hier voor meer informatie over de 'ster'.