Tekenen van de tijd - september 2005

Maria-beeld verandert in “vlees en bloed”

In een zuid-Italiaans stadje is gezien dat een Maria-beeld zijn ledematen bewoog en het gips in “vlees en bloed” veranderde. In het weekeinde van 23 en 24 juli 2005 zagen bezoekers van de Sint Petrus-kerk in Acerra, vlakbij Napels, dat delen van het gipsbeeld “een menselijke vorm aannamen, van vlees en bloed werden”, dat de knieën zich bewogen en er een kruis op haar borst verscheen.
“Gisteravond zag ik dat de oorlel groter en van vlees werd, evenals de neus die een rozeachtige kleur aannam,” zei Maria, een van de getuigen. “Het lange gewaad veranderde in een sluier, waardoor de benen zichtbaar werden.” Een andere getuige, Domenico (45), vertelde: “De benen werden geleidelijk aan duidelijker en toen bewogen de knieën zich naar voren totdat ze de plooien van het witte kleed gladstreken. Het is geen kwestie van suggestie. Velen van ons hebben het gezien.”
Het gipsen en marmeren beeld van anderhalve meter hoog werd in december 2004 speciaal gemaakt voor de opening van de nieuwe kerk. Het werd op een sokkel naast het altaar geplaatst, en beeldt Maria uit die een rozenkrans en een kruis vasthoudt, en een nauwsluitend wit gewaad draagt. Schoonmakers hadden het beeld al eerder zien bewegen, maar zeiden er niets van uit angst niet te worden geloofd.
Sommige getuigen filmden het verschijnsel op hun videotelefoons, en volgens getuigen is het ook op videofilm opgenomen. Beelden van het wonder zijn over de gehele wereld op televisie vertoond. Het schijnt echter dat gewone camera’s de verandering niet hebben vastgelegd. De fotografische beelden werden naar de plaatselijke bisschop gebracht, die sceptisch blijft bij het nemen van de beslissing of hij een commissie zal instellen om te beoordelen of er een wonder heeft plaatsgevonden.
Maar de burgemeester van Acerra, Espedito Marletta — lid van de uiterst antireligieuze Rifondazione Comunista (Herstichte Communistische Partij) — meent dat het ‘wonder’ een teken was van het verdriet van Maria over de terroristische aanvallen en een bede voor vrede. (Bron: timesonlineco.uk, VK; www.ansa.it, Italië)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat dit een authentiek wonder is, gemanifesteerd door de Meester Die Maria was.)

Russische jongen van Mars

Een 9-jarige Russische jongen, Boriska genaamd, uit de regio ten noorden van Volgograd, zegt dat hij oorspronkelijk van Mars afkomstig is en heeft uitgebreid over die planeet gesproken alsook over de oude geschiedenis en de huidige toestand op Aarde.
Volgens een expeditieteam, dat het gebied waar de jongen woont bezocht, vertelde Boriska een groep mensen over het leven op Mars — over haar bewoners, hun vluchten naar Aarde en andere planeten, hun ruimtevaartuigen, hun reusachtige steden — en over een land uit de oudheid op Aarde, Lemurië, dat hij tot in detail kende, omdat hij daar naar zijn zeggen vanuit Mars geland was.
Later bezocht een ufo-onderzoeker, Gennady Belimov, de jongen en zijn familie, en schreef een artikel voor de interneteditie van de krant Pravda. Boriska’s moeder zegt: “Toen Boris nog maar één jaar oud was, begon ik hem letters te geven, en met 18 maanden kon hij tekst van grote letters uit de krant lezen. Op zijn tweede begon hij te schilderen. Daarna, spoedig nadat hij twee jaar was geworden, brachten we hem naar een kinderdagverblijf. De onderwijzers stonden perplex van zijn talenten en ongewone manier van denken. Hij bezit een uitzonderlijk herinneringsvermogen en een ongelooflijk vermogen om nieuwe informatie in zich op te nemen.” Zijn ouders merkten echter spoedig dat hun kind op zijn eigen unieke wijze informatie aan het verwerven was. “Soms zat hij in de lotushouding en begon al die gesprekken,” vertelde zijn moeder. “Hij sprak over Mars, over planetaire stelsels, verre beschavingen. We konden onze oren niet geloven. Hoe kan een kind dit alles weten? De kosmos, eindeloze verhalen over andere werelden en onmetelijke hemelen zijn sinds hij twee werd voor hem als dagelijkse mantra’s. Boriska vertelde ons over zijn vorig leven op Mars, over het feit dat de planeet bewoond was, maar als gevolg van een zeer hevige en verwoestende catastrofe haar atmosfeer had verloren, en dat nu alle bewoners in ondergrondse steden moeten leven. Destijds was hij gewoon om heel vaak naar Aarde te vliegen voor handel- en researchdoeleinden. Het schijnt dat Boriska zijn ruimtevaartuig zelf bestuurde. Dit was gedurende de Lemurische beschavingen. Er vond een grote catastrofe plaats op Aarde. Een reusachtig continent werd verzwolgen door stormachtige wateren. Boriska denkt dat de tijd nu eindelijk is gekomen dat de “uitzonderlijken” op Aarde geboren worden. De wedergeboorte van de planeet nadert. Er zal grote vraag zijn naar nieuwe kennis, een andere mentaliteit van Aardbewoners.” De jongen werd gevraagd of hij een bijzondere missie had te vervullen, en of hij zich ervan bewust was. “Hij zegt dat hij een vermoeden heeft,” vertelde zijn moeder. “Hij zegt dat hij iets weet over de toekomst van Aarde. Hij zegt dat informatie in de toekomst de belangrijkste rol zal spelen.” “Wat weet je over meervoudige dimensies ?” werd Boriska gevraagd. Hij sprak over zijn ufo-vluchten: “We stegen op en landden bijna even later op Aarde!” Hij nam een stuk krijt en tekende een ovalen voorwerp op een schoolbord. “Het bestaat uit zes lagen,” zei hij: 25 procent buitenlaag, gemaakt van onverslijtbaar metaal, 30 procent tweede laag, gemaakt van iets wat op rubber lijkt, de derde laag van 30 procent bestaat weer uit metaal. De laatste 4 procent bestaat uit een speciale magnetische laag. Wanneer we deze magnetische laag met energie opladen, zullen die machines in staat zijn naar waar maar ook in het universum te vliegen.”
Over ziektes zei Boriska: “Ziekte ontstaat uit de onkunde van mensen om op de juiste manier te leven en gelukkig te zijn. Je moet wachten op je kosmische wederhelft. Je moet nooit betrokken raken bij bestemmingen van anderen en die in de war gooien. Mensen moeten niet lijden vanwege hun fouten uit het verleden, maar in aanraking komen met dat wat voor hen is voorbestemd, ze moeten trachten die toppen te bereiken en verder gaan om hun dromen te verwezenlijken.
“Jullie moeten sympathieker en warmhartiger worden. Wanneer iemand je slaat, omarm je vijand, verontschuldig je en kniel voor hem neer. Wanneer iemand je haat, heb hem lief met al je liefde en toewijding, en vraag om vergiffenis. Dit zijn de regels van liefde en nederigheid. Weet je waarom de Lemuriërs stierven? Ik ben er ook gedeeltelijk schuldig aan. Zij wilden zich niet meer geestelijk ontwikkelen. Zij gingen van het voorbestemde pad af, en vernietigden daarmee de heelheid van de planeet. Het Pad van Magie is een doodlopende weg. Liefde is de Ware Magie!” “Hoe weet je dit alles?” werd hem gevraagd. “Ik weet het,” antwoordde Boris. “Kailis.” “Wat zei je?” vroeg de journalist. “Ik zei ‘Hallo!’ Dit is de taal van mijn planeet.” (Bron: www.english.pravda.ru)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt de authenticiteit van de oorsprong van de jongen, maar voegt eraan toe dat niet alle informatie van de jongen correct is.)

Foto's van deze maand