De geneeskrachtige waterbronnen

Sinds zijn verschijning uit het niets in Nairobi is Maitreya overal ter wereld op soortgelijke wonderbaarlijke wijze verschenen, vaak aan grote groepen fundamentalisten. In veel gevallen heeft hij voorafgaand aan zijn verschijning water in de omgeving opgeladen. Tot nu toe zijn deze geneeskrachtige bronnen ontdekt in Mexico, Duitsland, China en India.
(Nadere informatie over de verkrijgbaarheid van de homeopatische produkten op basis van dit water)

1. Wonderwater in Mexico
Wachtend op een kans op een wonder, strekte zich vaak een rij mensen uit van meer dan een kilometer lengte op een stoffige zandweg in het kleine stadje Tlacote in Mexico. Op het hoogtepunt van de belangstelling kwamen dagelijks meer dan 10.000 mensen naar de bron van Jesus Chahin voor ťťn of twee kannetjes van het water, dat allerlei kwalen heeft genezen, van aids en kanker tot vetzucht en een hoog cholesterolgehalte. Chahin stelt het water gratis ter beschikking sinds hij bij toeval ontdekte dat het een geneeskrachtige werking bezit, toen een zieke hond het water dronk en razendsnel genas. Genezing was er ook voor de vader van de Amerikaan Wayne Petersen, die aan kanker leed en volgens de artsen nog slechts kort te leven had.

2. Wonderwater in Duitsland
Na de ontdekking van de geneeskrachtige bron in Mexico volgde in januari 1992 opnieuw een vondst van een bron met dergelijk water, in Duitsland, 100 kilometer ten oosten van DŁsseldorf. De bron werd ontdekt in een grot in een ongebruikte leisteengroeve in Nordenau, in het district Schmalenberg (Sauerland), een populair ski-oord.
Adres: Hotel Tommes, 5948 Nordenau, Schmalenburg. Tel.: +49-29 7596220

Helm is verplicht 20 min de energie laten inwerken
Ingang naar de grot Hotel Tommes ligt midden in het Sauerland

Genezend water in het Sauerland

Een verslaggever van de Duitse krant Bild heeft enkele bezoekers geÔnterviewd. Een oude vrouw vertelde hem dat ze weer kon zien nadat ze haar blinde oog met het water had bedekt; een ex-mijnwerker vertelde dat zijn rug was genezen en dat hij zijn krukken had weggegooid. Een andere vrouw zei: "Ik heb altijd problemen gehad met een te hoge bloeddruk en was bang om in te storten. Toen ik naar de grot ging, had ik een bloeddruk van 160/100. Ik kwam eruit met 130/100. Mijn bloeddruk is nu constant, een feit dat mijn dokter niet kan verklaren."

De verslaggever van Bild beschreef wat er gebeurde toen hij het water opdronk terwijl hij daar stond: "Na vijf minuten begonnen mijn vingertoppen te trillen. Het was alsof er een elektrische stroom door me heen ging."

3. Wonderwater nabij Delhi
In het dorp Nadana, ongeveer 150 km ten noorden van Delhi (India), begon in september 1992 water te stromen uit een verlaten ondergrondse bron. Enkele dorpsbewoners die in het water baadden, vertelden dat de "medische" en "magische" kwaliteiten van de bron hun huidziekten genazen. Het nieuws verspreidde zich snel en nu bezoekt een stroom van mensen dagelijks het dorp om te profiteren van het water.

Waterbron in Delhi - India Genezende waterbron in Nadana

Een vijfjarig polio-patiŽntje werd grotendeels genezen verklaard na een bad genomen te hebben. De meeste mensen die in het water baden melden lichamelijke verbeteringen. Volgens berichten kreeg de eigenaar van de bron, de heer Mamraj, ťťn van de leidsmannen in het dorp, een groot bedrag aangeboden door mensen die de bron wilden kopen. Hij weigerde, omdat hij de bron wil gebruiken voor de mensen, niet om geld te verdienen.

 4. Wonderwater in China
Zhou Lianghua en zijn vrouw Li Guirong, een Chinees echtpaar van over de tachtig, noemden de bron op hun binnenplaats (door Maitreya geŽnergetiseerd) een "bron van jeugd". Naar eigen zeggen voelen ze zich beiden tien jaar jonger sinds zij het water drinken uit de bron op de binnenplaats van hun huis. Sinds ze "de bron der jeugd" gebruiken, zijn er bovendien allerlei "wonderen" gebeurd. Zhou vertelt dat hij voorheen extreme last had van haaruitval. Nu heeft hij weer een dikke bos zwart haar. Ook heeft het grijze haar van zijn vrouw zijn oorspronkelijke zwarte kleur teruggekregen, zo schreef de SŁddeutsche Zeitung op 28 juli 1994.

5. Wonderwater in AustraliŽ
Ook in AustraliŽ is een bron met geneeskrachtig water ontdekt, zij het dat niet Maitreya de bron van geneeskrachtige werking heeft voorzien, maar de meester die destijds Maria was.

6. Genezende bron in Thailand
Elke dag bezoeken zo'n 700 mensen de Wang Kanai-tempel in het zuidwesten van Thailand om zich daar in de warme bronnen te dompelen die naar verluidt wonderbaarlijke genezende krachten hebben. De abt van de tempel, Phra Sompong Putthasalow, zegt dat hij het water in een droom ontdekte. "Een man, helemaal in het wit gekleed, zei me aan de voorkant van de tempel te graven waar ik iets zou vinden dat de mensen ten goede zou komen."
Na ongeveer zeven meter graven ontdekte de monnik een warmwaterbron. Er werd een reservoir gebouwd en toen abt Phra Sompong zijn gedeeltelijk verlamde vader erheen bracht voor een reeks baden, verbeterde diens toestand aanzienlijk.
Sindsdien hebben vele Thais hun zieke familieleden en vrienden naar de tempel in de provincie Kanchanaburi gebracht. De monniken hebben 55 reservoirs gebouwd om de menigte aan te kunnen en er staan er meer op stapel.
Volgens de monniken zijn meer dan 50 mensen genezen van diverse kwalen, onder wie vijf verlamde mensen die nu zonder hulp lopen. Eťn bezoeker, de heer Kwanruen Mahasengpachai, zegt: "Ik had al 18 jaar lang reuma en nu heb ik geen pijn meer. Ik ben hier slechts twee keer geweest voor een onderdompeling."
(Bron: The Straits Times, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de "man in het wit" in de droom van de abt Maitreya was. Hij verklaart ook dat de warme bron zich al enige tijd onontdekt op die plaats bevond en dat de genezende werking toe te schrijven is aan de rijkdom van mineralen in het water.)